FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens - BIBELLAND - Ord
18. maj - Velsignelser og nåde klar til afhentning


Gud glemmer ikke 

 

Es. 49,15: ”Glemmer en kvinde sit diende barn, en mor, hvad hun bar under hjerte? Ja, selv om de kunne glemme, jeg glemmer ej dig.”

 

Her har vi et løfte, som vi virkelig må tage til os. Gud glemmer os ikke. Ja, selv om en mor kunne glemme, så kan Gud ikke, for han har tegnet os i sine hænder. Hver gang Jesus kigger på sine hænder, vil han tænke på os. Vi er dyrt købt, med den højeste pris, Jesu dyrebare blod, derfor kan han ikke glemme os. Men vi kan desværre glemme ham.

 

Er du en glemmer? Er vi en glemmer? I en avisnotits stod der: ”Utroligt, at folk ikke henter glemte sager”. Udtalelsen faldt i forbindelse med et depot i en sportshal, hvor der lå kostbare sager, efterladt af sportsfolk. Ja, det er utroligt, at folk ikke henter, hvad der tilkommer dem – og så oven i købet kostbare ting som ure, jakker og sko. Tingene får lov til at hobe sig op, uden at folk kommer for at efterlyse det glemte. Hvor besynderligt? Men endnu mere besynderligt er det, at vi ikke finder ud af at henvende os til den levende Gud for at få det, som han i sin godhed har tiltænkt os.

 

Hos Gud findes et stort depot med uafhentede gaver, ”og så længes han efter at vise os nåde” Es.30,18. Gud længes at give væk af sit overskudslager, og hvor må det bedrøve ham, at kun få henvender sig for at få del i de mange kostbare rigdomme som findes i hans elskede søn, Jesus Kristus.

 

Gud har ikke glemt os, men vi glemmer ham. Vi giver ham ikke den plads i vore liv, der tilkommer ham. Vi glemmer at lade os lede af ham. Vi glemmer at bede. Vi glemmer at læse i Bibelen, der skulle vejlede os igennem livet.

 

Nu er det på tide at henvende sig til Gud. Der er nogle, der har fundet ud af, at der findes 7487 løfter i Bibelen, så der er nok at tage af.

 

Ængstede hjerte,

op af din smerte,

glemmer aldeles alt, hvad du har:

Frelserens venskab, nåde og kendskab?

Endnu han lever og er som han var!

                                C.O. Rosenius

 
MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002