FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
9. august

Opnå succes. Bliv velsignet i overflod!
Lær om "en af hemmelighederne"

Du lidettroende, hvorfor tvivlede du?Matt. 14,31: ”Straks rakte Jesus sin hånd ud, greb fat i ham og siger til ham: ´Du lidettroende, hvorfor tvivlede du?´”

 

Bibelverset til Dagens Ord Andagten stammer fra den vidunderlige beretning om ”Vandringen på søen”. Vi kender den fra vor skoletid, vi husker dramatikken i den, da Jesus nærmer sig båden på den oprørte sø, og da Peter træder ud over rælingen. Beretningen er fuld af opbyggelse til os andre. Det er især alle Jesus-ordene i beretningen, vi må lægge mærke til.

 

Først ordene, der møder disciplene midt i den fortvivlede situation, da bølgerne tårner sig op: ”Vær frimodige, det er mig frygt ikke”. Det er kongeord, som aldrig vil forgå, så længe jorden består. Vi må tage dem til os og stole på dem i vores livssituation.

 

Dernæst er det det første ord til Peter, som er en indbydelse til at gå ud på bølgerne. Jesus siger kort og godt: ”KOM!”. Peter adlyder ordet, fordi han hører appellen i det.

 

”Kom nu Peter, ud på bølgerne”, mener Jesus. Og Peter tager de første skridt. Men vi husker alle, hvordan det går de næste skridt, da synker han, men så kommer de fantastiske ord om, at Jesus rækker sin hånd ud til Peter og løfter ham op, samtidig med at der bliver sagt: ”Du lidettroende, hvorfor tvivlede du?”

 

Jeg tror ikke, at ordene kun indeholder en bebrejdelse. Jesus vil opmuntre og opbygge Peters tro til virkelig at regne med ham. Når Jesus havde sagt ”KOM”, ja, så vil Jesus også stå inde for følgerne af det kom, når vi adlyder. Jesus lægger aldrig noget på vore hjerter, som han ikke kan gennemføre.

 

Når vi tydeligt fornemmer, at han har sagt ”Kom” til os, da må vi tage skridtet ud over rælingen og bevæge os ud på de 70.000 favne vand, stolende på. at Jesus er troens begynder og fuldender.

 

Vi kan billedligt bruge beretningen i vore liv. Kom ud på bølgerne. Kom ud på løfterne, de løfter, som Gud har sagt og står inde for, ja, han våger over hvert eneste ord, for at fuldbyrde det.

 

Et af de løfter, som vi har sværest ved at regne med, er nok løftet fra Mal.3,10, hvor den almægtige Gud siger: ”Bring hele tiende til forrådshuset, så der kan være mad i mit hus; sæt mig på prøve dermed, siger Hærskarers Herre, om jeg da ikke åbner himmelens sluser for jer og udøser velsignelse over jer i overmål.”

 

For det første lyder det ”HELE TIENDE”. Vi har så let ved at give noget af vort overflod, men i hvert fald ikke hele tiende. En mand fik øje på det lille ord ”hele” og måtte skyndsomt bede om tilgivelse over for sin Gud, at han ikke tog Gud på ordet.

 

Dernæst lyder det: ”Åbner himmelens sluser og udøse velsignelser over jer i overmål.” Et fantastisk løfte, som vi må tage til efterretning. Vi kan slet ikke rumme, hvad løftet rummer, for det rummer simpelthen alt. Dette løfte er "en af hemmelighederne" for at få succes som kristen. Giv og der skal gives... Lad os hver især tage det til os, så der ikke i den sammenhæng skal lyde: Du lidettroende, hvorfor tvivlede du?

 

Lad os tro Guds løfter, også dette, for troen udløser Guds kraft.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
If I Listen With My Heart

Komponeret af Sally DeFord
Synges af Allyse Smith Taylor
som synger som en engel - med en fantastisk smuk stemme

Der kan lyttes til og downloades flere forskellige udgaver - herunder også instrumentale - af denne lovsang på
https://defordmusic.com/song-list/if-i-listen-with-my-heart
endvidere kan der på websiden også frit downloades noder til sangen.
Hent eksempel på simplificerede noder - klik her


 

 

 

If I had been a little child
when Jesus lived on earth
I would have liked to walk with Him
and listen to his words
But as I search the scriptures
I can hear His words of peace
And if I listen with my heart,
I hear the Savior's voice

I hear a living prophet speak
the things that Christ would say
If He were here upon the earth
to talk with me today
The prophet teaches how to live
in righteousness and peace
And if I listen with my heart,
I hear the Savior's voice
I feel the Holy Spirit as
he teaches truth and right
He comforts me in times of need,
he testifies of Christ
He speaks to me in quiet ways
that fill my soul with peace
And when I listen with my heart,
I hear the Savior's voice
 
   


  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002