FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens - BIBELLAND - Ord
24. maj - En ubegrænset konto


Overført på kontoen

 

Luk.15.31: ”Mit barn, du er altid hos mig; alt mit er dit”

 

For nylig fik jeg tilsendt min skatteopgørelse, og jeg var da spændt på udfaldet. Det viste sig, at jeg havde et mindre beløb i overskydende skat, og det stod, at det var indsat på min konto. Beløbet var allerede til disposition, for det var indsat fire dage før, jeg modtog årsopgørelsen. 

 

På Guds konto står der: ”Alt mit er dit”. Citatet er fra lignelsen om den fortabte søn, hvor den ældste bror vægrer sig ved at hylde lillebroderens hjemkomst. Tværtimod forbitres hans sind over, at faderen holder så stor en fest. For ligesom at få storebroderen på andre tanker siger faderen opmuntrende til ham: ”Mit barn, du er altid hos mig; alt mit er dit.”  Herlige ord, som vi andre også kan drage nytte af. Storebroderens sind var blevet formørket og dermed også hans blik for alt det, som stod til disposition derhjemme. Han kunne få alt, hvad han trængte til, for faderens rigdomme tilhørte også ham. Det er det, faderen vil understrege, men for at blive i billedet med kontoen, så kan man med et forbitret sind selv være årsag til at spærre kontoen, som står åben dag og nat og aldrig kan overtrækkes.

 

Guds konto står altid til disposition for enhver, som tror. Den er fuld af nåde, og det hver dag, for hans nåde er som bekendt ny hver morgen. og som det står andetsteds: ”Han er rig nok for enhver, der påkalder ham.”

 

I Rom. 8,32 står der supplerende: ”Han, som ikke sparede sin egen søn, men gav ham hen for os alle, hvor skulle han kunne andet end skænke os alt med ham?” ”Skænke os ALT med ham.” Fik vi fat i det? Så rige er vi blevet i Jesus Kristus, som indeholder hele Guds fylde. Det må vi glæde os over i dag.

 

Har vi trukket på Guds konto i dag, eller har vi med vort utaknemlige og forbitrede sind spærret kontoen? Lad os kaste enhver bitterhed, skuffelse eller utaknemlighed ud af vort sind, så vi bliver glasklare til at se Guds store konto, hvor vi har lov til at trække tilgivelse, fred, nyt håb og nyt mod på. Og selv om vi er storforbrugere af hans nåde og rigdomme, kan kontoen aldrig overtrækkes. Den holder ind i evigheden.

 

Da Jesus døde overførte Gud alt, hvad himlen kan byde, på vores konto. Lad os læse i Bibelen! Da vil vi opdage, hvad der står på kontoen og hvor rige, vi er.

 
MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002