FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
BEFRIELSESBUDSKABET 4/5-45
BØN FOR DANMARK
LYKKE
GUDS PLANER FOR DIG
TÆNK STORT
LAD NU GUD ...
GUD VIL GODT
VEJEN TIL HIMLEN
GALLERI BIBELLAND
JULEEVANGELIET *NUTIDIG*
SOLSIKKEN THERESIENSTADT
NARNIA
EVENTYRLIG MISSION
GUDDOMMELIGT MOD
N.F.S. GRUNDTVIG
LYKKE
KUN ET ORD
OM KÆRLIGHED
LÆS GUDS ORD
BLOD, KORS, NAVN
DET ER FULDBRAGT
BRINGE I SIKKERHED
LEDELSE
MANNAKORN
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEVitamin - BIBELLAND - Piller
Tanker om kærlighed


Husk på kærligheden

 

1 Kor 13,4-8  Kærligheden er tålmodig, kærligheden er mild, den misunder ikke, kærligheden praler ikke, bilder sig ikke noget ind. Den gør intet usømmeligt, søger ikke sit eget, hidser sig ikke op, bærer ikke nag. Den finder ikke sin glæde i uretten, men glæder sig ved sandheden. Den tåler alt, tror alt, håber alt, udholder alt. Kærligheden hører aldrig op.!

 

Her på jorden falder alting mere og mere sammen. Vi har efterhånden ikke så mange faste holdepunkter i vores liv. På det grundlag er mange usikre og bange. Det er utrolig ærgerligt, for det er der ingen grund til. Nogle mennesker har så lidt overskud, at de knap har resurser til, at være noget for andre. Det kan der dog laves om på!

 

Vi har en fantastisk Far i himlen. Han har givet os den utrolige gave, der hedder kærlighed. Han har givet den til os, så vi kan dele den med hinanden. Selvom det kan være svært, når omstændighederne omkring os ikke ser så nemme ud, så har vi kærligheden, der sammen med vor Gud, er en af de få faste holdepunkter vi efterhånden har tilbage.

 

Fordi Gud har givet os kærligheden, må vi også bruge den. Bare det at hilse eller give et kompliment, kan være en måde at vise kærlighed på,. - at vise at man holder af hinanden. Sådan en lille ting, kan være med til at redde dagen for et menneske.

 

En anden vigtig ting er, at huske på, at selvom man nogle gange føler, at man ikke er elsket af nogle mennesker, så har vi en Gud der elsker os – no matter what!

 

Dette er en opmuntring til alle læsere. Udnyt kærligheden. Brug den, for den er der - og den venter bare på, at blive givet ud af.

 

Jeg vil slutte denne andagt af med en bøn:

 

Kære Gud, - Far i himlen. Jeg takker dig fordi du viste din store kærlighed for os ved at sende din søn ned på jorden. Tak, at du ikke bare viste os kærligheden, men også gav den til os, så vi kan smage på noget af det du har at give. Du elsker os lige meget hvad. Du er stor, så utrolig. Det er næsten for godt til at være sandt, men det er vitterligt sandt. Vi kan lære så meget af dig og jeg beder dig om at hjælpe os – blandt andet med noget ”som at blive bedre til at dele kærligheden med hinanden”.

 

Gud, velsign mig og min omgangskreds i dag - og lad dette blive en glædelig dag – fyldt med kærlighed. Amen.

 

Håber at budskabet var noget du kunne bruge - og - at det er noget du vil bruge.

 

Guds velsignelse.

 

- Debra*

 

   

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002