FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
BEFRIELSESBUDSKABET 4/5-45
BØN FOR DANMARK
LYKKE
GUDS PLANER FOR DIG
TÆNK STORT
LAD NU GUD ...
GUD VIL GODT
VEJEN TIL HIMLEN
GALLERI BIBELLAND
JULEEVANGELIET *NUTIDIG*
SOLSIKKEN THERESIENSTADT
NARNIA
EVENTYRLIG MISSION
GUDDOMMELIGT MOD
N.F.S. GRUNDTVIG
LYKKE
KUN ET ORD
OM KÆRLIGHED
LÆS GUDS ORD
BLOD, KORS, NAVN
DET ER FULDBRAGT
BRINGE I SIKKERHED
LEDELSE
MANNAKORN
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEVitamin - BIBELLAND - Piller
Guds opskrift til lykke


En Guds opskrift til at få lykke

 

Josva kapitel 1 v. 8. Denne lovbog skal du altid have på dine læber; du skal grunde på den dag og nat og omhyggeligt gøre alt, hvad der står i den; da vil det gå dig godt, da vil du have lykken med dig

 

Kristen meditation går ud på at fylde sit sind med Guds ord. Fra forskellige religioner hører vi, at man skal ”tømme sit sind”, men i bibelen lærer vi, at det lige præcis er det modsatte man skal gøre. Vi skal fylde os med Guds ords vældige kraft, vi skal "grunde" dag og nat.

 

Når du skal i gang med at meditere dagligt, så kan det i startfasen godt være mindre nemt. Gud inspirerer os i sit ord til at ”grunde dag og nat”. Han ønsker selvfølgelig, at du starter der, hvor du selv har mest lyst. Vælg f.eks. bibelvers der omhandler emnerne glæde, tilgivelse eller tro. Udvælg en 3-4 vers om hvert emne.

 

Hjælp dig selv ved at skrive de udvalgte bibelvers ned på stykker af stift papir, der har størrelse som et visitkort (8 x 5 cm). Denne størrelse er god, fordi du så kan opbevare dem sammen med f.eks. dit dankort eller sygesikringsbevis i din pung.

 

Lykkelig den, som har sin glæde ved Herrens lov og grunder på hans lov dag og nat. Han er som et træ, der er plantet ved bækken; det bærer frugt til rette tid, og dets blade visner ikke. Alt, hvad han gør, lykkes for ham. Fra salmerne 1 v. 1-3

 

Start med at meditere over et enkelt bibelvers af gangen. Kom hele vejen rundt om verset. Vend og drej det i dine tanker. (Tænk f.eks. : Hvad betyder skriftstedet ? Hvordan har det relation til mit liv ? Hvad skal jeg gøre for at være i overensstemmelse med dette ord ?)

 

Sig bibelverset højt (det hebraiske ord for grunde betyder faktisk at ”mumle”) Sig det højt mange gange. Bliv ved i mindst en dag. Giv dig god tid. Gud har aldrig travlt. Lad bibelverset gennemsyre dit sind så det bliver rodfæstet i dit hjerte. Det er vigtigt, at du kun begiver dig ud i et bibelvers af gangen, på den måde undgår du åndelig hovedpine.

 

Tag en viljes beslutning om at meditere over mindst et bibelvers om ugen. Discipliner dig selv. TÆNK PÅ at du således får rodfæstet 52 bibelvers i dit sind og dit hjerte - inden for det næste lille år.

 

Når du følger ovennævnte råd, vil du opleve at du bliver rigtig glad for bibelen, at du hellere end gerne vil meditere over et bibelvers hver dag. Det hele bliver selvforstærkende – fordi det vil begynde at gå dig godt for dig i alle dit livs forskellige forhold - herunder også dine økonomiske forhold.

 

Gud velsigne dig og dine

 

Claes

 

PS : Der findes en bog hvor bibelvers er delt op i emner. Det er en hæftet bog fra Etnos Forlag - og den hedder "Dit Husapotek"  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002