FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
3. april


Få dit gennembrud


 

1. Krøn. 14,8-11: ”Da filistrene hørte, at David var blevet salvet til konge over hele Israel, drog de alle op for at få fat på ham. Så snart David fik det at vide, gik han dem i møde. Samtidig var filistrene kommet og havde gjort indfald i Refaim-dalen. David spurgte Gud: ”Skal jeg drage op mod filistrene? Vil du give dem i min hånd?” Herren svarede: ”Drag op! Jeg vil give dem i din hånd” Så drog de op til Ba´al-Perasim, og dér slog David dem. Og han sagde: ”Ved min hånd er Gud brudt igennem mine fjender, som vand bryder igennem.” derfor kaldte man dette sted Ba´al-Perasim. *) Ba´al-Perasim betyder gennembrud.

 

Her har vi en tekst med et vigtigt indhold. Da filistrene erfarer, at David er salvet af Gud, rykker de ud for at bekæmpe ham.

 

Sådan er den åndelige lov også i dag. Er du salvet med Guds ånd, vil Djævelen gøre alt, hvad han formår for at fælde dig, og vi må ikke underkende ham, for han er en tusindkunstner.

 

David er klar over faren og spørger Gud til råds. Guds svar er enkelt og klart: ”Angrib filistrene og jeg vil sørge for, at du besejrer dem.” Og David følger opfordringen og går i krig, og hans beslutsomhed og tro bliver ikke gjort til skamme. Der sker et gennembrud, som når vandmasserne vælter en dæmning. David vinder stort. For at mindes det, kalder David stedet for Ba´al-Perasim, som betyder gennembrud.

Vi har også brug for et gennembrud for det, som vi igen og igen går ind i vort lønkammer med. Vi har bedt til Gud, spurgt ham til råds. Også i dag siger han: ”Strid troens gode strid”.

Heldigvis er vi bedre stillet end kong David, for vi tilhører en konge, som viste gennembrud påskemorgen. Da alle mørkets magter regnede med at have lukket munden på Jesus, brød han igennem samtlige mure, og ved Guds hjælp klarede han også dødens mur.

Det er Jesu Kristi gennembrud vi må fæste lid til, så vil vi erfare gennembrud i vore liv. For alt det, han gjorde, gjorde han for os. Da det stod allerværst til med prøvelser og lidelser, valgte han os. Han gik imod Djævelen med det ord, som kan fælde enhver magt. Som Lina Sandell har skrevet:

”På hans mindste vink må alle fjenderne til jorden falde.”

Så giv aldrig op. Den, der går i en vinders fodspor, kan aldrig tabe. Trænger du til gennembrud på det åndelige plan, så find Guds løfter og bekend dem. Trænger du til gennembrud på det økonomiske plan, så giv. ”Giv, så skal der gives jer et godt, presser, rystet, topfuldt mål skal de give i jeres skød; for det mål I måler med, med det skal I selv få tilmålt igen.” Luk.6,38.

Trænger du til gennembrud med dit vidnesbyrd, så brug anledningen næste gang, Gud minder dig herom, for han længes efter at få lov til at udtrykke sig igennem dig.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Walk On The Water

Med og af Britt NicoleService websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. 2012 kalenderen og de 7 bibelvers til pungen eller lommen.


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002