FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
BEFRIELSESBUDSKABET 4/5-45
BØN FOR DANMARK
LYKKE
GUDS PLANER FOR DIG
TÆNK STORT
LAD NU GUD ...
GUD VIL GODT
VEJEN TIL HIMLEN
GALLERI BIBELLAND
JULEEVANGELIET *NUTIDIG*
SOLSIKKEN THERESIENSTADT
NARNIA
EVENTYRLIG MISSION
GUDDOMMELIGT MOD
N.F.S. GRUNDTVIG
LYKKE
KUN ET ORD
OM KÆRLIGHED
LÆS GUDS ORD
BLOD, KORS, NAVN
DET ER FULDBRAGT
BRINGE I SIKKERHED
LEDELSE
MANNAKORN
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEVitamin - BIBELLAND - Piller
Vision for eventyrlig mission

Gå ud i al verden


 

Mark. 16,15: ”Gå ud i al verden og forkynd evangeliet for al skabningen.”

 

Det er interessant læsning, vi møder ud fra missionsbefalingen hos Markus. Lige inden Jesu marchordre lyder i vers 15, bliver vi i vers 14 bekendt med disciplenes manglende tro: ”Han bebrejdede dem deres vantro og hårdhjertethed, fordi de ikke havde troet dem, som havde set ham opstanden.” Og så alligevel viser Jesus dem tillid ved at sende dem af sted to og to. Og det lykkedes jo alligevel det hele, for med marchordren voksede troen på Jesu kongedømme og magt, og budskabet nåede ud i al verden.

 

Dengang måtte de gå til fods eller ride, men i dag er mulighederne for at nå ud øget mange millioner gange. Vi er i virkeligheden privilegeret med alle de moderne kommunikationsmidler, hvoraf internettet er som skabt til at nå verden rundt. Internettet er inde i en rivende udvikling, og her gælder det blot om at stige på vognen.

 

Siden midten af november her i år 2005, "gik" vi på nettet med tre af vore eventyr oversat til engelsk. Der er flere på beddingen, men i første omgang gælder det om at stabilisere og udvikle hjemmesiden. Det seneste skud på internettræet for Bibelland, er således en gren, der hedder Fairy Tales Online. Vi har simpelthen sat alle sejl til - og synes selv, vi har fået en smuk international hjemmeside op at stå, så vi med eventyrene er sat på verdenskortet.

 

Kig gerne selv ind på adressen www.fairy-tales-online.bibelland.dk 

 

Vi vil gerne opfordre jer læsere til at gøre venner og bekendte opmærksom på adressen. Bemærk JULEEVENTYRET The Rose of Jericho. Det er jo oplagt her i julemåneden at henvise til et gratis juleeventyr. Samme eventyr findes også på dansk på www.eventyr-online.dk

 

Vi er via nettet parat til lade evangeliet gå ud ved hjælp af eventyr, også populært kaldet ”billedlignelser med Guds tale”. Hvert eventyr har et klart sigte, som vi alle trænger til at høre igen og igen.

 

Næste år har vi planlagt at trykke ”Et vikingeeventyr” både på engelsk og dansk. Vi har jo her i landet forskellige vikingecentre/museer, hvor vi vil gøre opmærksom på eventyret og sælge det. Vi har Jelling, Ribe og Lejre mm. I eventyret lader jeg en ung viking møde kristendommen, og hvad det bringer med sig, bl.a. opgøret med Tor- og Odin-dyrkelsen. Eventyret er tilgængeligt på www.eventyr-online.dk, hvorfra andre eventyr også kan læses.

 

Eventyrene henvender sig til alle lag, både voksne og børn.

 
  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002