FORSIDEN
SEPTEMBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
21. oktober 2012


Et stærkt vidnesbyrd


 

Mark. 14,9: ”Sandelig siger jeg jer: hvor som helst evangeliet prædikes, skal også det, som hun har gjort, fortælles til minde om hende.”

 

Der findes passager i Bibelen, som jeg aldrig kan slippe. Jeg må vende tilbage til dem igen og igen. Hvorfor nu det? Fordi passagerne er så fyldt med visdom og varme, som ingen nok så dygtig romanforfatter ville være i stand til at skrive. Det hele er så guddommeligt i enhver henseende, så det varmer selv det koldeste hjørne i hjerteregionen.

 

Mit eksempel er en tekst, som berører i sit livs aftentime. Undervejs i sit virke har Jesus mødt megen forståelse, men også megen modstand, der har gjort ondt i hjertedybet mange gange. Tænk blot på alle de religiøse, som var repræsenteret ved ypperstepræsterne, de skriftkloge, farisæerne, saddukæerne osv osv. Ja, der var nok flere imod ham end med ham.

 

I sit livs aftentime ved Jesus, hvad der venter ham: Skrig og skrål, spot og spe, pisk og bebrejdelse og hån og korsfæstelse. Men lige før ”deadline” møder han en forståelse, som indeholder så mange smil og så meget varme, at selv det koldeste hjerte må lade sig påvirke.

 

En kvinde bevæger sig ind i et hus, hvor mange fornemme mennesker er samlet. Med sig har hun en alabastkrukke, som indeholder den fineste salve. Hun finder hurtigt frem til selskabets hovedperson, Jesus, åbner for krukken og hælder salven ud over hans hoved. En besynderlig handling for de fleste, men ikke for kvinden og Jesus, som forstår hinanden. Hun har i sit liv mødt en forståelse og tilgivelse, der har forandret hendes liv. Nu vil hun så gerne vise Jesus den allerstørste taknemmelighed. Hvad kan bedre udtrykke det end en vellugtende salve ud over hans hoved?

 

Mange forarges, for de forstår ikke hendes ødselhed. Straks giver de udtryk for deres forargelse og overfuser hende med de værste bebrejdelser og hån: ”Hvad ligner det at bruge en kostbar salve på Jesus. Salven kunne jo være solgt og pengene givet til de fattige.” Kvinden er ligesom trængt op i et hjørne, hvor ingen flugtmulighed er mulig.

 

Men så træder Jesus ind på scenen, for han forstår handlingen. Kærligt og myndigt sætter han kværulanterne på plads. Kvinden havde ikke mange ord, ja, hun sagde faktisk ingenting – ifølge Bibelen - men Jesus forsvarer hende, for han har set den kærlighedsgave, hun har bragt.

”Hvorfor gør I det svært for hende? Lad hende dog være. Hun har gjort en god gerning od mig. Hun har på forhånd salvet mit legeme til begravelsen.”

 

Det er ikke sikkert at kvinde så rækkevidden af sin handlig, hun handlede jo blot impulsivt ud fra den kærlighed, der stod i stor taknemmelighedsgæld. Men Gud i himlen lagde en ekstra velsignelse til, så handlingen fik en ekstra dimension. Sådan kan Gud også velsigne dig og mig, hvis vi på grund af kærlighedens tvingende nødvendighed ofrer tid og penge i Guds vingårdshjørne.

 

Den allersidste bemærkning af Jesus er guld værd. Sandelig siger jeg jer:

Hvor som helst i hele verden evangeliet prædikes, skalk også det, hun har gjort, fortælles til minde om hende.”

Se, det gik i opfyldelse, for den treenige Gud, formår at trække i ti millioner synlige og usynlige tråde. I dag kan enhver, der åbner Bibelen, læse om den kærlighed, der vågnede i kvinden med alabastkrukken. Må du, kære læser, få lykke og velsignelse til at give Jesus din kostbare salve. Ham til ære og dig til velsignelse. Ingen tid for Jesus er spildt, for den, der sår kærlighed til Guds rige, skal høste kærlighed fra Gud, når hans time er inde.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkYou raise me up

Music video med Celtic Woman

Celtic Woman er et musikalske ensemble bestående udelukkende af kvinder. Konceptet og ensemblet er udtænkt og samlet af Sharon Browne og David Downes tilbage i 2004. Der blev rekrutteret 5 kvindelige irske musikere som ikke tidligere havde optrådt sammen. Idé grundlaget var med udgangspunkt i det irske scene show Riverdance og dette nye musikalske koncept fik navnet Celtic Woman / Celtic kvinde. Downes valgte en repertoire der spænder fra traditionelle irske Celtic sange til helt moderne sange. Der sker løbende en naturlig ændring af gruppens medlemmer, så konceptet således kan fortsætte så lang tid, som der er efterspørgsel på denne type optræden. Gruppen har været på verdens turne gentagne gange og deres albums er på verdensplan solgt i et antal millioner.

 

Som nr. 2 mulige video med sangen, er valgt en version af Selah med videoklip fra "Passion of the Christ".


 

 

 

When I am down
and, oh my soul, so weary;
When troubles come
and my heart burdened be;
Then, I am still
and wait here in the silence,
Until you come
and sit awhile with me.

You raise me up,
so I can stand on mountains;
You raise me up,
to walk on stormy seas;
I am strong,
when I am on your shoulders;
You raise me up:
To more than I can be.

There is no life -
no life without its hunger;
Each restless heart
beats so imperfectly;
But when you come
and I am filled with wonder,
Sometimes, I think
I glimpse eternity.

 

You raise me up,
so I can stand on mountains;
You raise me up,
to walk on stormy seas;
I am strong,
when I am on your shoulders;
You raise me up:
To more than I can be.

You raise me up,
so I can stand on mountains;
You raise me up,
to walk on stormy seas;
I am strong,
when I am on your shoulders;
You raise me up:
To more than I can be.

You raise me up,
so I can stand on mountains;
You raise me up,
to walk on stormy seas;
I am strong,
when I am on your shoulders;
You raise me up:
To more than I can be.

You raise me up:
To more than I can be.
You raise me up:
To more than I can be.
   


Oktober 2012

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
40 
41 
42 
43 
44 
 
 
 
 
Modtag pr e-mail hver dag - gratis - Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerneStøt os økonomisk og vi sender gerne ovenviste trykt som visitkort (5x8,5 cm), som så kan deles ud til venner og søgende.

 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.

 

Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre fornemme og arbejde i Ånden -  og ligeledes med økonomisk hjælp. Der er tre husstande som har valgt at støtte os med et beløb hver måned, og det takker vi for, men vi vil gerne opfordre endnu flere til at give en lille skærv til arbejdet.

 

Hver måned modtager vi bl.a. 31 kr. fra et ægtepar. I begyndelsen studsede vi over beløbet, men fandt hurtigt ud af, at de med ordene ”Tak for dagens andagt” gav mindst en krone pr. dag. Det ser måske umiddelbart ikke ud af meget, men 31 x 12 bliver til 372 kr. om året. Vi er yderst taknemmelige. De fleste kan jo godt undvære en kr. pr dag og hvis nogle flere ville yde f.eks. dette ... så, ... mange bække små .... Det skal blot omsættes til handling. På forhånd siger vi tak for hver en gave uanset størrelse, så vi fortsat kan velsigne mange mennesker og støtte op og efter bedste evne medvirke til at hjælpe omkring de behov der løbende kommer. 

 

Vi takker Herren for de 10 år denne andagtstjeneste har fungeret og for den store vækst han har tildelt os. Det er dejligt at medvirke til, at betjene et stigende antal mennesker og at se, at der er flere og flere nye og søgende kristne imellem læserskaren.Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002