FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
8. september

Han længes


 

Es. 30,18-19: ”Derfor længes Herren efter at vise jer nåde, derfor står han op for at forbarme sig over jer. For rettens Gud er Herren; lykkelige er alle, der længes efter ham. …Lad ikke gråden overmande dig! Nådig vil han vise dig nåde, når du råber; så snart han hører dig, svarer han.”

 

Bibelverset til Dagens Ord Andagten er hentet fra profeten Esajas og indeholder en stor trøst til os alle. Ordet taler bl.a. om længsel, at Gud længes efter sin skabning for at vise den nåde. Derfor skal vi ikke fortvivle, men tværtimod fjerne tårerne fra kinden og se fremad og opad, for der er én, der længes efter os for at give os en stor velsignelse.

 

Og Esajas så rigtigt. Han så i det fjerne den store velsignelse som ville blive mennesker til del. En frelser skulle fødes og medbringe al den velsignelse, som tænkes kan. Han skulle repræsentere selv nåden. Ja, Esajas uddyber det profetisk flere gange.

 

Vi har det unikke sted i Es. 9,6, hvor der står: ”Et barn er født os, en søn er os givet, på hans skuldre SKAL HERREDØMMET HVILE, hans navn skal være underfuld rådgiver, vældig Gud, evigheds- far og fredsfyrste.” Der mangler jo intet i denne profeti, alt skal komme med Jesus.

 

Og så har vi Es.53 om ”Den lidende tjener”, hvor vi meget tydeligt får malet Jesus for øje, at han skal ”SÅRES”, ”RAMMES”, ”SLÅES” og ”KNUSES” for vore synders skyld.

 

ÅH jo, Jesu komme til denne verden fortæller os, at Gud længes efter at møde sin skabning med al den velsignelse, himlen rummer. Og det skete, for i Ef.1,3 står der: ”Lovet være Gud, vor Herres Jesu Kristi Fader, som i Kristus har velsignet os med al den himmelske verdens åndelige velsignelse.”

 

Så gælder det blot om at tage imod Jesus med åbne arme, for han vil blot dele ud af sine gaver. Hvor ved vi nu det fra? Vi kan glimtvis se det i forbindelse med nadverhandlingen, hvor Jesus siger: ”Jeg har hjerteligt længtes efter at spise dette påskemåltid med jer, før jeg skal lide.” Jo, Gud længes efter os, Jesus længes efter fællesskab med os, og Helligånden længes efter at udtrykke sig igennem os.

 

Lad os være bevist om det hver eneste dag, at den treenige Gud længes efter os og ønsker at velsigne os, han venter blot på vor længsel. Mennesket blev jo skabt i Guds billede, og derfor kan vi også i os se en afspejling af Guds længsel.

 

Tænk blot på et nyforelsket par, der længes efter hinanden. De må absolut se hinanden. De må læse det sidste brev, helst en 5-6 gange. Tænk på et forældrepars længsel efter deres børn, når de er flyttet hjemmefra. Tænk på det nybagte forældrepar, der sidder med deres første barn på skødet. Deres længsel er jo ubeskrivelig. Multiplicér så disse jordiske længsler med et firecifret milliardtal eller mere, så har vi lidt af Guds kærlighed til os. Det må vi aldrig glemme.

 

”Han elsker os med en evig kærlighed, derfor bevarer han sin troskab mod os.” Jer.31,

 

Lad os være bevist om det hver eneste dag, at den treenige Gud længes efter os og ønsker at velsigne os, han venter blot på vor længsel.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
When We're Together

Med og af Mark Harris. Sang fra filmen "Courageous"Mark Harris - When We're Together
(From The Movie COURAGEOUS)  on GodTube.


Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002