FORSIDEN
NOVEMBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
8. maj 2017BEMÆRK: De daglige andagter ophører

Dagens Ord Andagt overgår til mannakornsprincippet
– klik her og læs herom i andagten fra i tirsdags.
Forventet opstart med mannakorn andagter bliver i denne uge.


Glæd jer altid


 

Fil.4,4: ”Glæd jer altid i Herren; jeg siger igen: Glæd jer!”

 

Lad os opholde os endnu engang ved det fantastiske budskab, som lød som en særmelding over BBC den 4. maj 1945 kl. 20,37.

 

Det var et så skelsættende budskab, som nåede ud til den danske befolkning, som i fem svære og lange år måtte finde sig i at være besat. Men så lød ”Røsten udefra” og hele Danmark måtte juble.

 

Ikke så sært, at der nogle steder stod ”lukket på grund af glæde.” Budskabet blev også gentaget i radioen: ”Her er London, vi gentager..” Montgomerys befriende nyhed måtte gentages.

 

Ja, sådan er det med glædelige budskaber, de må lige med en gentagelse slås fast i folks bevidsthed. Og det slog ikke fejl. Budskabet gik igennem.

 

En festrus fejede gennem gaderne, og mørklægningsgardinerne blev hevet ned. Lyset blev tændt som et symbol på den nyvundne frihed. Og det danske flag blev fundet frem og hejst alle vegne. Et flag med stærke symboler, et hvidt kors, som holder sammen på fire røde klude, der symboliserer Jesu blod.

 

”Aldrig før i Danmarkshistorien har et enkelt menneske med så få ord sat et helt folk i bevægelse. På én gang, i fælles stemning og samme toneleje”, skrev en journalist senere, som oplevede befrielsen som 13-årig.

 

Paulus, Det nye Testamentes store budbringer må også gentage sit budskab i en bestemt situation. Han skriver til menigheden i Filippi: ”Glæd jer altid i Herren; jeg siger igen: Glæd jer.”

 

Det var så magtpåliggende for Paulus, at få indskærpet glæden i Jesus. Paulus kendte alt for godt til svære stunder med modstand og forfølgelse, men intet kunne slå ham ud, for glæden over Jesu forsoningsværk var så fasttømret i hans hjertekammer, at han måtte juble midt i besværlighederne.

 

Det er tankevækkende at vide, at Paulus skriver ordene fra et fængsel i Rom. Han er virkelig indespærret og trængt på alle områder, men hjerteglæden kan ingen tage fra ham. Hans budskab fra fængselscellen var og er:

 

Mist ikke glæden over, at I er dyrt købt af Guds egen søn, og at han har lovet at være hos jer til evig tid. ”Så skal da min Gud, rig som han er, herligt i Kristus Jesus fuldt ud give jer alt, hvad i trænger til”.

 

Det er med den baggrund, at han må gentage sit ”London-budskab”: ”Glæd jer nu i Jesus Kristus, for han har ført jer fra mørket over i sit vidunderlige lys.”

 

Jo, vi har grund til at lægge mærke til, at gode budskaber fortjener en gentagelse. Derfor er det også nødvendigt igen og igen, at høre Guds herlige glædesløfter. Det vil vi praktisere nu.

 

Zef. 3,14-17: ”Råb af fryd, Zions datter, bryd ud i jubel, Israel, glæd dig og fryd dig af hele dit hjerte, Jerusalems datter. Herren har slettet din dom, bortdrevet dine fjender. I din midte er Israels konge, ej mere skuer du ondt. …… Han glæder sig over dig med fryd, han fryder sig over dig med jubel, som på festens dag.”
Joel 2,21: ”Frygt ikke jord, fryd dig, vær glad. For Herren har udført store ting..”
Luk. 15,32: ”Men nu burde vi glæde og fryde os, fordi din bror var død, men er blevet levende, og var fortabt, men er fundet igen.”


Kærlig hilsen og Guds fred
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship Lovsang


Lad lyset skinne
 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Maj 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
18 
19 
20 
21 
22 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002