FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
8. maj 2015


Guds skabninger har opgaver i livet


 

1. Mos. 1,20: ”Derpå sagde Gud: ”Vandet vrimle med en vrimmel af levende væsener, og fugle flyver over jorden oppe under himmelhvælvingen!” Og således skete det.”

 

 

Vi har fået nye beboere i haven: et blåmejsepar, som nu er i fuld gang med at fodre ungerne. Med lidt fantasi har jeg lavet en lille historie.

 

Blåmejsen

en minifortælling af Gert Grube

 

Der havde været travlhed i Paradisets have. Gud havde på den femte dag skabt et virvar af fugle i mange forskellige farver. Nogle fugle havde fået en forklaring på, hvorfor Gud netop havde givet dem helt specielle farver og opgaver.

 

Et par sorte fugle i nærheden blev kaldt for ravne. ”Jeres slægt skal engang være budbringer for en sulten mand, der befinder sig ved en bæk”, sagde Gud. ”Om morgenen skal jeres efterkommere bringe brød til ham og om aftenen kød. Det vil opmuntre ham meget.” Fuglene var tilfredse med at få denne mission.

 

En lille uanselig fugl med blå kalot, blå vinger og en blå hale ville også have sin nysgerrighed stillet. Den kunne se på, at andre af dens artsfæller havde en smuk blå farve, der vendt op mod himlen, når de fløj. Hvad betød farverne mon?

 

Den dristede sig hen til Gud, som måtte vide besked med det hele. ”Du har fået den himmelblå farve, fordi du skal afspejle himlens herlighed. På et tidspunkt vil jeg sende min egen søn ned på jorden og han skal fremkomme med et fantastisk budskab om, at ”Himmeriget er kommet nær.” Det er det budskab, som du med din blå farve skal minde folk om.

 

At himmeriget er kommet nær betyder, at min ypperste skabning, mennesket, vil have alle muligheder for at komme mig nær. Alt det, som jeg brænder for at få sagt, vil min kære søn viderebringe, og hans budskab vil være aktuelt og bæredygtigt i alle generationer, for jeg vil stå inde for alt, hvad han siger. Han vil være min talsmand midt i en forvildet tid. Så se frem til det.

 

En hvid due, som sad i nærheden fik også besked. ”Jeg vil bruge din slægt til at formidle budskabet om den store syndflods afslutning. En due vil flyve omkring og finde et frisk blad, som vil være bevis på, at nu begynder noget helt nyt.

 

En anden due vil jeg bruge til at tydeliggøre dåbens store betydning. Dåben betyder nemlig, at enhver vil have mulighed for at få himmeriget i eje. Alt for mange mennesker indretter sig som om himmeriget aldrig er kommet nær. Det skal være din opgave med din blå farve at oplyse om det. Du skal året rundt afspejle himlens herlighed og formidle budskabet om at himmeriget er kommet nær med alle sine gode løfter. Et af løfterne hedder: ’Om også bjergene viger, om også højene rokkes, min kærlighed viger ej fra dig, min fredspagt rokkes ikke, siger Herren din forbarmer’.”

 

Nu følte blåmejsen pludselig, at den havde fået en vigtig opgave i livet. Med sin himmelblå farve ville den afspejle hele himlens herlighed med alt, hvad det indbefatter. Og den ville gøre det med glæde.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Maj 2015. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
18 
 
 
 
 
19 
20 
21 
22 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002