FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
8. marts 2017! ! !

Klik her hen til Dagens Ord Andagt i nyt design.
Websitet tilpasser sig alle skærmstørrelser.
SmartPhones, tablets, bærbare, monitorer og SmartTV.Ro på!


 

Sal. 116,7 (gl. oversættelse) : ”Vend tilbage, min sjæl, til din ro, for Herren har gjort vel imod dig!”
Sal. 116,7 (nudansk): "Fald til ro igen, min sjæl, for Herren har handlet vel imod dig".

 

I hverdagen kan man opleve udtrykket ”ro på”, når en diskussion kommer lidt ud af kontrol. Det lyder befriende, når én bryder en heftig debat med et myndigt ”ro på”. Det betyder, at diskussionsdeltagerne lige får lov til at trække vejret endnu engang og tænke tingene igennem. Og derefter kan man opleve, at der virkelig er faldet ro over gemytterne.

 

Jeg synes, udtrykket ”ro på” er et godt billede på den besked vi får fra Bibelens blade. Vi kan ofte være så overbekymret, at vi har svært ved at falde til ro. Bekymringerne går i selvsving, og et øjeblik efter tager frygten over.

 

Da er det befriende at høre Guds ”ro på”, som vi får stærkt understreget dagens ord: ”Vend tilbage, min sjæl, til din ro, for Herren har gjort vel imod dig.”

 

Jeg læste ordet første gang for mange år siden og faldt virkelig til ro. Hvorfor? Fordi Herren har gjort vel imod dig.

 

Den sidste sætning indeholder jo alt. Jesus har gjort alle ting vel. Han forlod sin himmelske herlighed for at tjene os fuldt ud. Han bar selv sit kors og bar selv en tornekrone for at sætte os i frihed. Begge ting symboliserer forbandelse. Om korset står der: ”Forbandet hver den, der hænger på et træ.” Og Tornekronen ligeledes.

 

Det var en nordmand, der åbnede mine øjne for det. Han spurgte mig, om jeg vidste hvad tornekronen symboliserede. Det vidste jeg ikke. Så forklarede han, at det symboliserer forbandelse, for tornene henleder opmærksomheden på de torne og tidsler, som skød op på Adams mark, da han havde forsyndet sig. Og forbandelsen fra Adam blev presset ned over Jesu hoved, så han sammen med tornekronen blev den helt store forbandelse. En dobbelt forbandelse for at vi skulle få en mangedobbelt nåde: Nåde over nåde (Johs. 1,16).

 

”Den, som ikke kendte til synd, har han gjort til synd for os, for at vi kunne blive Guds retfærdighed i ham”. 2. Kor. 5,21

 

En mand sagde engang: ”Da jeg læste om, at Jesus blev pisket, bar en tornekrone og blev korsfæstet, græd jeg særlig meget og længe. Jeg kunne ikke holde op.”

 

Vi må aldrig glemme Jesu lidelseshistorie eller hans opstandelse. De kendsgerninger må og skal være vore tankers hjem, så vi kan falde til ro. Han har gjort alle ting vel, for at du og jeg skulle finde hvile og ro.

 

Jeg har netop lyttet til alle tiders sang af Debra. Lyt til den og læg mærke til ordene: ”Frygt ikke – jeg er hos dig. Hvil du blot i min favn, bare vær rolig mit barn. Hvem siger sådan til dig? DET GØR GUD!”

 

Ja, læs endnu engang dagens indledende bibelvers - og overvej, at lade det blive ét af dine favoritord. BEMÆRK at billedet til andagten kan klikkes stort på vores multikompatible website - klik her. Når det er klikket stort, kan du højreklikke med musen og gemme billedet. Faktisk kan langt de fleste billeder på www.dagens-ord-andagt.dk klikkes store.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship Lovsang


Svaret er Gud
 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Marts 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
 
 
10 
11 
12 
13 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002