FORSIDEN
JUNI MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
7. august


Øjne vendt mod Gud


 

2. Krøn.20,12: ”Vor Gud, vi står afmægtige over for denne store hær, som kommer imod os. Vi ved ikke, hvad vi skal gøre, men vores øjne er rettet mod dig.”

 

For mange år siden fik jeg en hilsen fra en gudfrygtig kvinde, som kort og godt sagde: ”Husk 2 kr. og 20.” Dermed hentydede hun til 2. Krøn. kap. 20, et kapitel, som altid har talt til mig. Jeg synes, det må være passende at tage budskabet fra kapitlet op igen - her ved årets begyndelse. Et budskab, som i øvrigt er værd at vende tilbage til i løbet af året, fordi det indeholder så meget trosstof.

 

Situationen er den, at en konge ved navn Josafat pludselig står over for angreb udefra. En kæmpehær er på vej imod ham for at knuse ham, men i sin nød søger han Gud, ja, han opfordrer også sit folk til det.

 

Bibelverset til Dagens Ord Andagten er taget fra slutningen af kongens bøn, hvor han trygler Gud om hjælp. Han aner ikke, hvad han skal gøre, men står i fuld forventning til at Gud vil gribe ind.

 

Gud sender sin ånd over én af indbyggerne, som profetisk taler til kongen og folket. Det er værd også i da at lægge mærke til dette budskab, for det er Guds budskab til alle tider, også i vor tid, hvor dæmoniske magter kan trænge sig på.

 

To gange siger Guds budbringer, at det ikke er grund til at være bange for den overhængende fare, som de befinder sig i, for kampen er ikke deres, men Guds. Det er ikke dem, der skal kæmpe, de skal blot stille sig op i fuld forventning til Guds styrke, og så vil de se Hans frelse. Se, det er toner, som vi har brug for at høre ustandseligt, for vi har en tendens til at fylde vore tanker med frygt - og så glemme Guds almagt.

 

Josafat tager budskabet til sig og er klar over, at det kommer direkte fra himlens og jordens skaber. Derfor opfordrer han sit folk til at vende sig mod Gud og lovprise ham for hans nærvær og magt. Han råber til folket: ”Hør mig, hold fast ved Herren jeres Gud, så vil han holde fast ved jer; hold fast ved hans profeter, så vil i have lykken med jer.” Budskabet tænder folket, som igen stiller sig op og lovpriser Gud. Og lovprisning går altid lige ind i Guds hjerte. Gud handler og sætter fjenden skakmat. Igen en stærk hilsen til det usikre og afmægtige hjerte. Læs engang hele kapitlet og du vil blive opmuntret til at tro på Guds almagt.

 

Vi må også her i 2015 vende vort blik mod himlens og jordens skaber, Gud den almægtige, og forvente os alt godt fra ham. Vi må udvise lydighed, for da vil vi opdage, at vor røst bliver tydelig, men viser vi ulydighed, da bliver vor røst også derefter, nemlig utydelig, ja, helt forplumret.

 

Lad os til slut vende vort blik mod to af Guds stærke løfter:

 

2. Tes.3,3: ”Men trofast er Herren, han vil styrke jer og bevare jer fra det onde.”

 

1. Pet.5,6: ”Ydmyg jer derfor under Guds stærke hånd, så vil han ophøje jer, når tiden kommer.”

 


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkStore og mektige er Dine gjerninger

OKS singers & Band sang denne helt fantastiske lovsang på LIVE camp mødet "den gang da".
Det er en sang som rører ved alle uanset alder. 

 
   

Store og mektige er dine gjerninger
Herre Gud Allmektig
Rette og sanne er dine veier
Du tidsaldrenes Konge ?

Alle folk skal komme og tilbe foran deg
Alle folk skal komme og tilbe foran deg
Herre Gud Allmektig ?Great and mighty are your deeds
Lord God Almighty
Straight and true are your ways
You the ages of kings ?

All nations shall come and worship before you
All nations shall come and worship before you 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 August . Vælg dato:

 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002