FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDE



Dagens Ord Andagt
7. april 2017



! ! !

Klik her hen til Dagens Ord Andagt i nyt design.
Websitet tilpasser sig alle skærmstørrelser.
SmartPhones, tablets, bærbare, monitorer og SmartTV.



Om igen


 

Jer. 18,4: ”Og når et kar han arbejdede på, mislykkedes, som det kan gå med leret i pottemagerens hånd, begyndte han igen og lavede det om til et andet, som han nu ville have det gjort.”

 

De fleste mennesker holder af billeder, som kan klargøre en tanke. Vi har udtryk som ”at arbejde som en bi” og ”være flittig som en myre.” Billedet af bien og myren er med til at fastholde begreberne.

 

Jeremias giver os også et godt billede for at vi kan fastholde Guds egenskaber. En pottemager, som utrættelig arbejder med sit ler. Et smukt billede på Gud, der ikke slipper leret men bliver ved med at forme, indtil han er tilfreds.

 

Jeremias var meget modløs over for Israel. Han var nær ved at give op, da Gud bød ham om at gå ned til pottemagerens hus. Jeremias fik her et af sit livs store prædikener.

 

Han så pottemagerens optagethed af leret og hans smidige fingre, der nænsomt og bestemt fik leret til at løfte sig og danne et nyttigt kar. Jeremias blev klogere på livet og klogere på Gud, da han forlod pottemagerværkstedet.

 

Også vi har brug for dette billede, der viser Guds positive egenskaber, at han har noget for med os, han har planer, der skal gennemføres, der er forudberedte gerninger, som skal betrædes, og for at alt dette kan ske, må han bearbejde os med sine kærlige hænder, der har tusinder års erfaring på at forme et menneske.

 

Den Gud, der kunne forme Abraham, Moses, Jakob og Josef, han kan også forme os, hvis vi blot er villige til at blive på drejeskiven. Så skal han nok sørge for at fjerne urenheder som hovmod, stolthed, misundelse og meget mere. Den understrøm af bitterhed, der pludselig kan melde sig i vort hjerte og sind, kan han fjerne med kærlighedens omsorg.

 

Vi må takke Gud, fordi han vil åbenbare sig for os igen og igen. Han begynder igen med os, når vi er ved at opgive på grund af bekymringer og uoplagthed. Da holder han fast i leret.

 

Jeg har ladet mig fortælle, at pottemageren er fuld koncentreret, når han begynder at løfte leret op. Sådan handler Gud også med os. Han er koncentreret og han hans slipper ikke sit ler, før det er nået hans bestemmelse.

 

En ung mand, der kun nåede at blive 20 år, fik sagt følgende dejlige sætning. ”Jeg ved godt, hvad jeg selv vil, men det gælder jo ikke, men må jeg bede om at blive i Guds plan”. Godt sagt af en ung mand. Vi kan lade hans sætning gælde vore liv.

 

Gud har en plan med dit liv.

Han tænker så kærlige tanker.

For han har dig inderlig kær,

Hans hjerte så varmt for dig banker.

                         Trygve Bjerkrheim


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship Lovsang


I Give Myself Away

Klik hen til webside med lovsangen

www.dagens-ord-andagt.dk/worship-lovsang/worship/h-j-worship/i-give-myself-away/




 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 



April 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
13 
 
 
 
 
 
14 
15 
16 
17 




Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.




Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. 



Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679






MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 



Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002