FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
7. decemberGlædelig julemåned til dig og dine


Send dine strømme af nåde


 

Ef. 2,6-7: ”Ja, han har opvakt os med ham og givet os plads med ham i den himmelske verden, i Kristus Jesus, for at han i de kommende tidsaldre kunne vise sin nådes overstrømmende rigdom ved godhed mod os i Kristus Jesus.”

 

Paulus har en herlig måde at formidle evangeliet på. Man kan ikke andet end at føle sig tryllebundet og varm om hjertet, når han redegør for rigdommen i Kristus Jesus.

 

Levende og nærværende bliver Guds nåde med Paulus’ pen. Ja, han betegner Guds nåde for overstrømmende rig. Det vil sige Guds nåde er uopslidelig. Som levende vandstrømme kommer Guds nåde os i møde for at overstrømme og overskylle os, så skyld og al mulig dårligdom bliver fjernet øjeblikkeligt.

 

Andetsteds i Bibelen bliver Jesu rigdomme betegnet med ordene ”Nåde over nåde”. Ordene betyder faktisk på aramæisk, det sprog, som Jesus talte ”bølge efter bølge”. En rigtig god betydning, for vi har jo alle sammen stået ved en strand og set, hvordan den ene bølge efter den anden renser stranden. Sådan vil og kan Guds nådes bølge rense vores hjertestrand igen og igen – også i dag.

 

I den danske salmebog findes der en salme som begynder med ordene: ”Vi rækker vore hænder frem som tomme skåle”. I grunden et godt billede, for det er jo netop situationen mange gange i vore liv. Vi rækker vore tomme hænder frem og beder Gud om at fylde dem med velsignelser fra de himmelske forrådskamre. Og Gud formår at gøre det gang på gang. Tænk blot på alle de gange, vi med fremrakte hænder har taget imod brød og vin fra alterskranken. Vi havde kun skyld og pjalter at aflevere, men fik til gengæld gaver, som betød, at Jesus blev en del af os. Hans blod og hans legeme blev en del af os. Det må da siges at være strømme af nåde.

 

Send dine strømme af nåde,

som du har sagt i dit ord;

åbner du Himmelens sluser,

grønnes den tørreste jord.

Kor: Strømme, strømme af nåde

bier vi efter, o Gud!

Lad ikke dråber, men strømme

vælde fra sluserne ud.

                                    D.W.Whittle


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkAmazing Grace

2 versioner. Først en med Celtic Woman.
Dernæst en solosang med Leann Rimes

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002