FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
6. april 2017! ! !

Klik her hen til Dagens Ord Andagt i nyt design.
Websitet tilpasser sig alle skærmstørrelser.
SmartPhones, tablets, bærbare, monitorer og SmartTV.Prøv at tælle stjernene


 

Mos. 15,5: ”Se op mod Himmelen og prøv, om du kan tælle stjernerne!” Og han sagde til ham: ”Således skal dit afkom blive!”

 

Jo, vi kender det godt, dette herlige løfte, som Abraham fik af Gud.  Men det var ikke det eneste han fik. Han fik mange løfter. Men dette løfte var afgørende for Abraham. ”Da troede Abraham Herren, og Han regnede ham det til retfærdighed,” står der.

 

Abraham bliver kaldet ”De troendes far” og med rette, men der var alligevel meget som skulle justeres hos ham. Igen og igen fik han et løfte fra Gud, for at troen skulle vækkes.

 

Abraham fik kaldet til at tro Gud med hjertet, men alt for ofte brugte han sin forstand. Han er faktisk et skoleeksempel på opdragelse i tro. På en særlig måde skulle hans tro opdrages og renses, for han havde et par brist i sig. Han led af menneskefrygt, og så var han utålmodig. 

 

”Jeg vil give dig et land…i dig skal alle jordens slægter velsignes”(1. Mos. 12,1-3), lød det første gang til Abraham. Løftet gentages i næste kapitel (1. Mos. 13,14-17): ”Løft dit blik og se dig om der, hvor du står … hele det land, du ser, vil jeg give dig.” Og i kapitel 15 kommer Guds løfte for tredje gang: ”Frygt ikke, jeg er dit skjold, din løn skal blive stor”.

 

En herlig tretrinsraket, som Gud afsender, fordi den skal ramme Abraham i hjerteregionen, så han begynder at tro med hjertet. Men raketten trængte ikke ind, for ikke så snart har Gud givet sit store løfte, før Abraham brugte sin forstand og besvarede det givne løfte med: ”Herre, Herre, HVAD KAN DU GIVE MIG?” Tre gange får han løfter fra Gud, og så alligevel kan han sige: ”HVAD KAN DU GIVE MIG?” Åh, hvor vi ligner Abraham i det stykke.

 

Ikke så sært at Gud næsten må tage Abraham i frakkeærmet og sige: ”Så se da op mod Himmelen og prøv om du kan tælle stjernerne!” Det virkede på troen for en stund, men senere stillede han endnu flere spørgsmål til Gud. Men til sidst, på Moria Bjerg, fik Abraham lov til at tro Gud med hjertet, forstanden og fornuften blev koblet fra. Nu var han villig til at adlyde Gud udi det mest ekstreme, at ofre sin søn.

 

Se op! Løft dit blik! blev der sagt til Abraham. Det samme er nødvendigt at sige til os, for vi kan også fristes til at bruge vor fornuft, hvor troen alene skulle bære igennem. Vi må også se op mod himlen og gerne sammen med Stefanus, der så himlen åben og Jesus siddende ved Guds højre hånd. 

 

Som ung lærte jeg et dejligt vers, som har hjulpet mig mange gange. Det vil vi lige læse her.

 

Tro kun på Jesus, frygt ej mer´,

han er en ven, så god, halleluja.

Hvad så din sorg og nød end er,

Jesus går med fat mod.

Syng, når din dag går glat,

syng gennem mørkest nat.

Syng hver dag du er her,

ja, blot syng, syng, syng.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship Lovsang


I am with you
 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 April 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
13 
 
 
 
 
 
14 
15 
16 
17 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002