FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord - Andagter
5. januarHan sætter farver på evangeliet


 

Es. 53,5: ”Han blev såret for vore overtrædelser, knust for vor brødes skyld, os til fred kom straf over ham, vi fik lægedom ved hans sår.”

 

Evangeliet er fyldt med Guds kraft. Det kan sprænge rammer og forvandle et knust hjerte til et taknemmeligt hjerte. Ikke så sært, at Paulus i et begejstret øjeblik kan sige: ”Evangeliet er en Guds kraft til frelse for enhver, som tror.”

 

Evangeliet gør indtryk, evangeliet om den korsfæstede Jesus, der døde for hele verdens synder, gør et stærkt indtryk. Og sker det, ja, da må evangeliet finde udtryk i musik, sang, prædiken, fortælling, skulptur eller maleri eller noget helt syvende.

 

En mand ved navn Peer Laigaard, som før har været køkkenmontør, lever nu udelukkende af at ”fortælle” sine budskaber med farver. Han blev en kristen for otte år siden og fandt pludselig ud af, at han selv havde evner som kunstmaler. Idéen til selv at producere malerier opstod, da han oprettede et galleri for at udstille andre kunstnere. Han erfarede hurtigt, at hans egne malerier ”snakkede med,” når besøgende kiggede på dem.

 

Han maler fortrinsvis med spartel og siger selv, at Gud hjælper ham med motiv og farvevalg. ”Mens jeg maler, snakker jeg med Herren” er hans tilbagevendende replik.

 

Engang sad han i en kirke og stødte ud fra en salme på udtrykket ”naglebrudte hænder”. Følelserne væltede op i ham, og han blev så taknemmelig for Jesus, der med sine naglemærkede hænder når ned til ethvert menneske. Da han knælede ved alterskranken følte han, at det var Jesus selv, der betjente ham med vinen og brødet.

 

Taknemmeligheden arbejdede videre i ham, da han kom hjem, og han fattede hurtigt lærred, farver og spartel og overførte sine indtryk. Det blev et maleri af Jesus. Om eftermiddagen blev det solgt, fordi en besøgende blev grebet af budskabet. Han oplever i øvrigt gang på gang, at mennesker standser op og smiler, fordi motivet taler fra hjerte til hjerte.

 

Salling køkkencenter er nu omdannet til Salling kunstcenter, og det er Peer Laigaards egne farvestrålende og lyse værker, der pryder væggene i galleriet. Desuden maler Laigaard forsider til en række kristne magasiner i Danmark, og han har altid to udstillinger oppe at hænge forskellige steder i Danmark.

 

Forleden fik han et tilbud om at udstille på et rådhus og for at være helt ærlig overfor udstillerne, sagde han, at Jesu person var nogle af motiverne. Hertil svarede man blot: ”Vorherre er meget velkommen på rådhuset.”

 

Jo, kunst kan formidle et klart budskab. Den store kunstmaler Rembrandt sagde engang, at der hvor ordene ikke slår til, der tager billedet over.

 

Jeg er selv som kunster og evangelist blevet særdeles begejstret for Peer Laigaards farverige fortællinger. Kig med på hans hjemmeside og nyd han farveglade malerier. Find ham på Google. Skriv Salling kunstcenter. Når du finder hjemmesiden, så har du muligheden for en varm oplevelse.

 

JO, evangeliet er virkelig fyldt med Guds kraft. Vi skal udleve vores drømme og få det indhold i livet som Gud har planlagt for os. Lyt i dag til en kristen sang fra Canada. Gruppen er blevet yderst populær "over there" da deres musik også taler til og "rammer" såvel kristne som ikke kristne. I sangen i dag er der en klar opfordring til, at vi skal forfølge de mål, den plan, som Gud har til os. Glæd dig til en dejlig glad og positivt opmuntrende kristen pop sang.Living The Dream

Kristen pop musik med gruppen Downhere fra Canada. Living The Dream er fra DC'en "On the Altar of Love".
Canadiske Downhere worshipgruppen består af Marc Martel, Jeremy Thiessen, Jason Germain og Glenn Lavender.


 

 

 

There's a guy, he's thinking about
high school
Stuck reminiscing on the wonders
of the glory days
There's a girl - day after her wedding
She doesn't feel any different
than before in many ways
"Such is life," you whisper passively
"Where did my dream go?"

This is not what I imagined
But this is real life in the trenches
And we are living the dream
Every day comes with the promise that
It could be great if you want it
And we are living the dream
... living the dream

As for me, I'm singing a new song
I'm not gonna dwell inside
some alternate reality
I feel free - I'm making the best of it
Seeing with eyes that find the heart and soul of true beauty
Cuz every breath can build up something
Tear it down, or just leave it be
What'll it be?
This is not what I imagined
But this is real life in the trenches
And we re living the dream
Every day comes with the promise
That it could be great if you want it
And we are living the dream
... living the dream

Those with the richest lives
That could be you and I
Let's answer the call to die
We could be satisfied
... satisfied

This is not what I imagined
But this is real life in the trenches
And we are living the dream
Every day Love makes the promise
That we can be great if we want it
And we are living the dream
Highs and lows we'll take on together
Choosing joy whatever the weather
Now we are living the dream
... living the dream
... living the dream
And this is the dream

   Service websiden med gratis PDF'ere til download
Bemærk på Dagens Ord hjemmesiden at de forskellige dokumenter på det seneste, kan hentes fra en down-load webside, f.eks. 2012 kalenderen og de 7 bibelvers til pungen eller lommen.

Endvidere så skal vi selvfølgelig gøre opmærksom på vores samling af udvalgt kristen musik. Pr. i dag er der i alt 71 kristne musik numre at vælge imellem. 20 danske, 31 på engelsk og 20 julesange / salmer - en blanding af danske og engelske.MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002