FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
5. april 2017! ! !

Klik her hen til Dagens Ord Andagt i nyt design.
Websitet tilpasser sig alle skærmstørrelser.
SmartPhones, tablets, bærbare, monitorer og SmartTV.Jesus Kristus har magt


 

2. Kor. 9,8: ”Gud har magt til i rigt mål at give jer al nåde, så I altid og under alle forhold har alt, hvad I trænger til, og endda rigeligt til al god gerning, for som der står skrevet: ´Han delte ud, han gav de fattige, og hans godgørenhed varer evindelig.´”

 

Det er Paulus, som igen har den brede pensel fremme for at male os for øje, hvor rige vi er i Gud. Det er jo herlige ord med herlige farvenuancer.

 

Vi behøver slet ikke at ængstes, for Gud har magten og han formår at give os alt det, vi trænger til, ja, endda rigeligt til al god gerning.

 

Jamen, så behøver vi jo ikke mere. Den er helt i orden fra Guds side. Vi må bare som et lille Guds barn komme til ham med alt det, som ligger os på hjerte.

 

Paulus henviser til Det gl. Testamente for ligesom at understrege sit budskab. Bibelordet er et profetisk budskab om den treenige Guds egenskaber: Han delte ud, han gav til de fattige, og hans godgørenhed varer evigt.

 

Jo, vi har Jesus liv at henholde os til. Jesus ville jo vise Guds hjertelag, og han gjorde det så grundigt, at Gud kunne bifalde i det alt sammen, så han ”kvitterede” med en fantastisk opstandelse. Jesus beviste sin troslydighed over for Gud, og det kom os til gode. Som det står i 2. kor. 8,9: ”I kender jo vor Herres Jesu Kristi nåde, at han for jeres skyld blev fattig, da han var rig, for at I ved hans fattigdom skulle blive rige.”

 

Lad os aldrig glemme de første tre ord i dagens indledende bibelvers. ”GUD HAR MAGT” stod der. Vi er tilbøjelige til at foretage en fokusforskydning. I stedet for at lade de tre ord præge vor tankegang, vor bekendelse og vor handlemåde, så tillader vi, at bekymringer tager Guds ords plads. Og så ved vi godt, hvad der sker - mismodet får overtaget. Nej, lad ordene at ”Gud har magten” blive inspirerende i enhver situation – også i modgang og smerte.

 

Tag i øvrigt aldrig modgang og smerte, som noget negativt. Fra Guds side kan det være redskaber til at blokke sjælen ud, så der er rigeligt plads til højden, længden , bredden og dybden af Guds kærlighed – og en stor forståelse for andres lidelser.

 

Det er så befriende at møde mennesker, der midt i det uforståelige og uoverskuelige holder fast ved Guds almagt og Guds trofasthed, to af Guds fine egenskaber.

 

En kvindelig missionær, som engang stod over for en svær prøve, holdt fast ved ordene ”jeres himmelske Fader ved, at I trænger til alt dette”, sagt af Jesus i sin bjergprædiken. Selv om alle odds var imod hende, blev Jesu ord hendes tankesæt og bekendelse. Og Jesus stadfæstede sin magt. Hun blev ikke gjort til skamme.

 

Han har magt, Han har magt.

Han opstanden er, og han har magt.

Hvert et knæ skal sig bøje

og hver mund skal bekende,

at Jesus Krist har magt.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship Lovsang


Greatest Man
 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 April 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
13 
 
 
 
 
 
14 
15 
16 
17 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002