FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
5. november


Alle Guds løfter har i Jesus nået deres mål


 

1. Kor. 1,20: ”For alle Guds løfter har fået deres ja i ham. Derfor siger vi også ved ham vort amen, Gud til ære.”

 

Det kan altid begejstre mig, når nogen peger på Jesus, for i ham har vi al den velsignelse, vi behøver. I dag sagde vores præst nogle forløsende ord: ”Alle Guds løfter har i Jesus nået deres mål.” Så gælder det altså blot om at rette vort blik mod ham, der er troens banebryder og fuldender – og Alfa og Omega – begyndelsen og enden.

 

Det gamle Testamente indeholder masser af løfter, som er rettet mod Guds ejendomsfolk og enkelte personer. Mange løfter bliver gentaget, så tankebanerne kan blive fortrolige med Guds vilje. Løfterne gælder også os i 2012

 

I 2. Krøn. kap.20 har vi et herligt løfte til en konge, som pludselig er kommet i stor nød. Han ved faktisk ikke, hvad han skal stille op over for modstandere, der er rigelige tæt på. Hans indtrængende bøn til Gud slutter med et næsten opgivende suk: ”Vi ved ikke, hvad vi skal gøre, men vore øjne er rettet mod dig.”

 

Pludselig taler Guds ånd stærkt til en mand i nærheden og han formulerer nogle stærkt opmuntrende ord, hvori der to gange gentages: Vær ikke bange og lad jer ikke skræmme.” Det kunne han sige med frimodighed, fordi den kamp, kongen skal kæmpe, mere er Guds kamp end kongens.

Kongen forstod budskabet og bevarede roen midt i truslen. Det endt med en stor sejr.

 

Et andet godt eksempel finder vi hos Ezekiel, som allerede i det andet kapitel kommer med en stærk trøst. Her er der også tale om trusler, men to gange lyder det: ”Frygt ikke deres ord!” Vi ved jo alle, at ord kan være dræbende, ja, som en lussing. Tænk blot på alle de gange Jesus måtte løbe spidsrod for sine gode ords skyld. Til sidst endte det på et kors. Alt sammen, fordi han ønskede, at vi ikke skulle stå med tomme hænder i forbindelse med livets sejlads. Han ønskede virkelig at understrege, at alle Guds løfter ville blive opfyldt i ham. Den onde måtte trække sig.

 

Så tænk på det, kære læser, når byrderne tynger og du næsten går bøjet mod jorden. Rejs dig op i Jesus navn og find hurtigt Guds løfter. De er mange. Find dem og tro dem og vid, at det er Den Ondes plan at hjernevaske hvert eneste menneske på en sådan måde, at de ikke gider åbne deres bibel. Desværre har han allerede hjernevasket mange, så de ikke gider finde tid til bibellæsning

 

Dine løfter er mange, din trofasthed stor,

vi vil takke, vi vil lovprise dig,

du vor skaber, som elsker os alle på jord

og ved nøje om vor vandring og vej

Kor:

Herre, led du os frem,

vis os vej til alle dem,

som har brug for en hjælpende hånd.

Ordets lys du os giv,

styrk du bønnen i vort liv!

Herre Gud, fyld os helt med din Ånd.

                                           Hjemlandstoner nr.241


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
I'm Letting Go by Francesca Battistelli

Med og af Francesca Battistelli


 

 

 

 
 

 


Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002