FORSIDEN
JUNI MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
4. augustEn herlig besked fra Jesus


 

Ap.G. 18,9-10: ”Og Herren sagde til Paulus i et syn om natten: ’Frygt ikke, men tal og ti ikke; for jeg er med dig, og ingen skal lægge hånd på dig og gøre dig noget ondt; for jeg har et talrigt folk i denne by.’ ”

 

Lukas er en mester i at beskrive Paulus’ missionsrejser (Apostlenes Gerninger). Vi får et godt indblik i Paulus’ arbejdsiver og problemer undervejs, men aldrig giver han op, for evangeliet skal forkyndes hvor han end befinder sig.

 

Mit udgangspunkt i dag er Korint, hvortil han kommer efter at have holdt sin kendte tale på Areopagus. Også i Korint udnyttede han situationen og forkyndte ,at Jesus er Kristus, Guds salvede. Det bevirkede nogen modstand fra tilhørerne, så til sidst pakkede Paulus sit gode tøj og gik sin vej.

 

Han fandt frem til en gudfrygtig mand, som boede i et hus tæt ved synagogen. Her fik han lov til at indlogere sig og utvivlsomt har det været hans base i de 1½ år han befandt sig i byen. Det er værd at nævne, at Romerbrevet og Galaterbrevet er skrevet herfra, to breve, som rummer essensen af evangeliet: Guds grænseløse nåde.

 

Under opholdet får Paulus en opmuntrende oplevelse. I et syn om natten taler Jesus direkte til ham om, at han ikke skal frygte, men bare fortsætte med at forkynde. Tavshed må han slet ikke udvise. Endvidere bliver der sagt, at Jesus vil være med ham.

 

Jeg synes, at det er en herlig hilsen, som vi andre godt kan tage til os. Vi skal heller ikke frygte for misforståelser og modstand. Vi skal bare klø på med at formidle de bedste nyheder, vel vidende, at der er én, som holder af os og går foran os.

 

Gå, gå, høsten er stor,

gå, gå søster og bror,

gå med Guds sæd, med livets ord!

Gå, gå Høsten er stor


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkMy Soul Longs For Jesus

Worship lovsang fra Planetshakers 2015 album “Outback Worship Sessions”


 

 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 August . Vælg dato:

 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002