FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
4. november


Foran en åben dørHerren vil åbne en dør for dig, som ingen vil kunne lukke.

 

Johs. Åb. 3,8: ”Jeg kender dine gerninger. Jeg har lukket en dør op for dig, som ingen kan lukke i.”

 

Dette bibelord er godt at have med i rygsækken i livet. Det har været til ufattelig trøst for titusinder, der var låst fast i en bestemt situation. Ordet får ekstra værdi, når vi ved, at det er Jesus selv, der har sagt det.

 

Vi får først at vide, at han kender os. Ikke ment som noget negativt, men absolut noget positivt. Han kender vor færd. Han kender vort vingårdsarbejde. Han kender vor nød for at formidle evangeliet blandt mennesker, så det bliver til liv og opmuntring.

 

Han kender dem, der i det stille tjener ved bordene. Han kender os som dem, vi er med fejl og mangler, men også som dem, der trænger til nåde og hjælp. Ja, som en brudgom kender sin brud med kærlighed og varme, sådan kender Jesus os fuldt ud. Han elsker os jo med en evig kærlighed og har derfor kun positive tanker med os.

 

Kærlighedens væsen er at glæde kærlighedens genstand. Og da Jesus besidder den optimale kærlighed, ønsker han af hele sit hjerte at bane en vej for os, en vej, som medfører åbne døre. Og her er vi ovre i det andet herlige udtryk, at ”Han har lukket en dør op for os, som ingen i denne verden kan lukke.”

 

Den vigtigste dør er døren til Guds rige. Med Jesu stedfortrædende død har Jesus for alvor åbnet en dør for os, en dør med tilgivelse og genoprettelse, og en dør til det evige liv.

 

Men derudover indeholder bibelverset til Dagens Ord Andagten også et løfte til os, når vi fornemmer at stå foran lukkede døre midt i hverdagslivet. Det kan være en pludselig opstået situation, hvor vi føler, at døre er blevet lukket.

 

Det kan være erhvervelse af en ny lejlighed. Det kan være en nyopslået stilling, som man er interesseret i at søge, ja, det kan såmænd også bare være en bagatel. Da kan Jesus, fordi han stadig har al magten i himlen og på jorden, skabe nye muligheder for os, - åbne døre, som vi slet ikke havde tænkt på. Jævnfør ”Du gav os undere, som vi ikke ventede.” Es. 64,2

 

Det er godt, at vi har et sådant et løfte, som understreger Jesu suveræne magt. Han alene åbner dørene, og han sørger for, at ingen er i stand til at lukke dem.

 

En vej eller anden, vor Herre ved råd,

måske ikke min vej,

måske ikke din vej;

men dog ad sin egen vor Herre ved råd!

 

Så tab da ej modet, vor Herre ved råd!

Og han til din lykke

sit ord ej vil rykke;

derpå kan du bygge: vor Herre ved råd!

                                    Martha Cook


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkFree To Be Me

Francesca Battistelli


 

  


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 November 2017. Vælg dato:

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002