FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
31. juli 2014


Han hverken vil eller kan svigte dig


 

1. Pet. 5,10: ”Men al nådes Gud, som kaldte jer til sin evige herlighed i Kristus Jesus, han vil, efter at I en kort tid har måttet lide, selv fuldt ud berede, styrke, bekræfte og grundfæste jer.”

 

Bibelverset til i dag har ofte gjort indtryk på mig – og gør det igen i dag, fordi vi her med Peters fine penselstrøg får Guds store trofasthed malet for vort øje. Gud er trofast og fuld af nåde, ja, han er al nådes Gud, så skal vi have fat i nåden, må vi løbe vor Gud i møde og der finde hvile for trætte tanker.

 

Peter bruger ordet ”fuldt ud” og man synes næsten, det er at tage munden for fuld. Men nej, Guds trofasthed og nåde er så unik, at kun troens blik kan fatte det. Derfor må vi også i dag med troens blik sætte fokus på alt det, som Gud vil give os.

 

Gud er nu engang alle gode gavers giver, og han har samlet det hele i Jesus, hans eget udtrykte billede. Se dig glad på Jesus og du vil forvandles – og det er det, som er Guds store plan med os.

 

Først viste Gud sit hjertelag ved at sende Jesus, og dernæst ønsker han, at ethvert menneske ser, hvad han ”FULDT UD” har givet gennem ham.

 

Her må vi igen have fat i Peter, der skriver:

 

”Lovet være Gud, vor Herres Jesu Kristi Fader, som i sin store barmhjertighed har genfødt os til et levende håb ved Jesu Kristi opstandelse fra de døde, til en uforkrænkelig og ubesmittelig og uvisnelig arv, som er gemt i Himlene til jer.” 1. Pet.1,3.

 

Vi kan også lige lade Paulus´ pensel fuldføre Kristi herlighedsbillede:

"Og jeg beder om, at vor Herre Jesu Kristi Gud, herlighedens Fader, vil give jer visdoms og åbenbarings ånd i jeres erkendelse af ham, og at han vil oplyse jeres hjertes øjne, så I forstår, hvilket håb han kaldte jer til, hvor rig på herlighed hans arv er blandt de hellige, og hvor overvældende stor hans magt er i os der tror. Det er den samme vældige styrkes indgriben, hvormed han virkede i Kristus, da han opvakte ham fra de døde og satte ham ved sin højre hånd i den himmelske verden, højt over alle magter og myndigheder.”

 

”Det er guldet, vi skal have fat i”, sagde en god ven i dag til mig. Godt sagt, for vor himmelske far har givet os guldet gennem Jesus. Ser vi os mætte på ham, så har vi fat i GULDET.

 

Fuldt ud bekræfte” siger Peter og Paulus siger ”Så skal da min Gud, rig som han er, fuldt ud give jer alt, hvad I trænger til” Fil.4,13) – Så har vi al mulig grund til at tro på, at guldet findes hos den treenige Gud.

 

En ven sagde engang: ”Han, der går så langt og køber dig med sit blod, han kan simpelthen ikke svigte dig. Han, der gav sit hjerteblod, han hverken vil eller kan svigte dig. Hold dig til Jesu blod.” Det vil vi gøre i dag.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkModtag pr e-mail hver dag - gratis - Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt herBeautiful

Worship with MercyMe


 

 

 


 

 
   

Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679Juli 2014

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
27 
 
28 
29 
30 
31 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.

 

Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002