FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
3. august

Gud tilskynder og bekræfter


 

Sal. 37,23: ”Af Herren stadfæstes mandens skridt, når han har behag i hans vej.”

 

Dette bibelord må vi aldrig glemme, for Gud har til hensigt at bekræfte og stadfæste vore trosskridt.

 

En læge fra Norge (Ejner Lundby) fik en dag en stærk tilskyndelse til at gå ud i en nærliggende skov og synge første vers af ”Befal du dine veje” af Poul Gerhardt.

 

Han har utvivlsomt vendt og drejet denne tilskyndelse, for det behøvede jo ikke at være en tilskyndelse fra Gud. Men til sidst blev han overbevist om, at det måtte være fra Gud, og med troens overbevisning gik han ud i skoven og sang det første vers. Han fulgte overbevisninger, som påtvinger sig ved deres indre værd, og så måtte Gud jo bekræfte troshandlingen.

 

Bekræftelsen kom næste dag. Der blev banket på hans dør, og ind kom en mand, der lidt forlegen takkede for sangen i går i skoven. Manden fortalte, at han havde gemt sig bag et træ, da der blev sunget. Han var taget ud i skoven for at gøre ende på sit eget liv, men sangens rige indhold havde fået ham på andre tanker.

 

Ja, sådan kan Gud bekræfte vore troshandlinger, når de er i overensstemmelse med Hans vilje. Ejner Lundby kunne have spurgt andre, om det nu også var rigtigt at gå ud i skoven og synge en sang, og mange kunne have afvist tanken. Her gælder sætningen igen: ”Det, der for fornuften er det glade vanvid, det er for troen den glade tillid.”

 

Midt under lugningen i min have blev jeg engang tilskyndet til at aflevere en bestemt bog til en mand, som netop havde fejret sit 40 års jubilæum, som jeg ikke havde været med til. Jeg tog til bibelcamping i området og ville aflevere den til manden, hvis jeg mødte ham. Jeg kiggede ud over forsamlingen, men kunne ikke få øje på ham.

 

Pludselig dukkede min kusine op, og efter mødets afslutning, fik jeg en snak med hende, mens folk gik ud af teltet. Vi stod næsten alene tilbage i det store telt, da jeg så får øje på manden og hans kone, der går forbi langs teltvæggen.

 

Det kan nok være jeg vågnede op og fik afleveret min bog. Manden føjede til, at de ellers ikke havde haft tid til at besøge bibelcampingen, og jeg blev dejlig bekræftet i, at min tilskyndelse midt under lugningen i haven var rigtig nok.

 

Vi må sige Gud tak for de bekræftelser, vi får undervejs i vort liv, og vi må bede ham om fortsat at gøre det.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkIbadat Karo

Anil Kant med sin datter og hustru. Videoen viser hvordan de indsynger i lydstudiet.
Bemærk Anil Kants vidsnesbyrd i video nr. 2
www.anilkant.org
  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002