FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
3. februar 2017


Solstråle historie 

Dagens Ord Andagt
- på solskinsøen -
i Bornholms Tidende

 

Præd. 11,1: ”Kast dit brød på vandet, for du får det igen, selv om der går lang tid.”

 

Her har vi et af Bibelens rige løfter, som betyder, at vi blot skal være i færd med at sprede Guds ord, så skal Gud nok sørge for at stadfæste og bekræfte vort ærinde. Ordet svarer nogenlunde til det Jesus siger i Johs. 7,16-18:  Jesus svarede dem: "Min lære er ikke min egen, men hans, som har sendt mig. Den, der vil gøre hans vilje, skal erkende, om min lære er fra Gud, eller om jeg taler af mig selv. Den, der taler af sig selv, søger sin egen ære. Men den, der søger hans ære, som har sendt ham, han er sanddru, og der er ingen uret hos ham".

 

Gud ønsker at stadfæste den levende og frimodige tro. Hvis vi af hjertet ønsker at sprede Hans ord, så skal Gud nok lægge sin velsignelse til. Det er der masser af eksempler på i kirke- og missionshistorien, ja, også i det almindelige hverdagsliv.

 

I mere end et årti har webmaster og jeg udsendt andagter på internettet. Det er blevet til virkelig mange andagter, og vi udsender som bekendt stadig - mindst 365 andagter om året.

 

I 2009 følte jeg et kald til at samle en del af andagterne til en andagtsbog. På forunderlig vis lagde tingene sig forbavsende tilrette, idet en tidligere sognepræst donerede en pæn sum penge til projektet - og et bogforlag, Forlagsgruppen Lohse, var glade for at følge sagen op.

 

Resultatet blev bogen, Slip glæden løs, som er med 366 andagter, og med fotos af en del af mine skulpturer, lavet i ler (Skulpturene kan ses i Galleri Bibelland, hvor de er en del af den faste udstilling). Det er en 456 siders - god gammeldags INDBUNDET - bog med omslag - og den blev udgivet i 2011.

 

Bogen er trykt i 2. oplag - og er blevet spredt rundt omkring i mange hjem. Siden hen har en del mennesker givet udtryk for stor glæde ved denne kvalitetsbog.

 

Es. 55,11: ”Sådan skal det gå med mit ord, det, som går ud af min mund, det skal ikke vende tomt tilbage, men udføre, hvad mig behager, og fuldbyrde hvervet, jeg gav det.”

 

For nogen tid siden fik jeg en mail fra Bornholms Tidende. Man spurgte om tilladelse til, at trykke en andagt hver dag i 2017 fra ”Slip glæden løs”.

 

Det blev for mig en stor opmuntring. Avisen er således nu i gang med dagligt, at bringe en af Dagens Ord Andagterne – idet, at redaktionen har valgt mig som ”årets skribent”.

 

Jeg fik for øvrigt at vide, at Bornholms Tidende har trykt andagter siden engang i 1960’erne, hvor daværende chefredaktør Erling Brøndum fik lavet en aftale med daværende provst Viggo Nielsen, Rønne.

 

Det er absolut prisværdigt, at en avis føler tilskyndelse til på den måde at sprede Guds ord. Kun Kristeligt Dagblad kører samme linje med en andagt hver dag.

 

Guds ord er suverænt og har evnen til at bringe håb og trøst. Så lad os glæde os over, at vi fortsat har mulighed for at bringe andagter på nettet. Tak om du vil støtte os økonomisk i dette arbejde, som synes mere vigtigt nu - end nogensinde før.

 

Det er stadig muligt at købe andagtsbogen, Slip Glæden Løs, hos Forlagsgruppen Lohse. Den er nedsat til 150,- kr. (+ leveringsomkostninger). Bogen er virkelig velegnet som gavebog. Hvis du er interesseret, så se nærmere - og bestil direkte - på forlagets hjemmeside http://lohse.dk/slip-glaeden-los.html

 

Stjernen ledte vise mænd

til vor Herre Kristus hen.

Vi har og en ledestjerne,

og når vi den følger gerne,

kommer vi til Jesus Krist.

 

Denne stjerne lys og mild,

som kan aldrig lede vild,

er hans guddomsord det klare

som han os lod åbenbare

til at lyse for vor fod.

 

                            Grundtvig


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkDagens Lovsang


Vi er frie
 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Februar 2016. Vælg dato

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
 
 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002