FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
3. oktober

Guds FredSal. 89,5: ”Nu vil jeg høre, hvad Gud siger, Herren taler jo fred til sit folk, til sine fromme.”

 

Et herligt ord, vi her møder hos salmisten. Han har taget en vigtig beslutning, - han vil lytte til Gud, for han ved, det er det eneste rigtige i en beklemt situation. Han vil komme bekymringer og tvivl i forkøbet og lytte til Gud, for fra ham kommer der kun fredstanker.

 

Vi møder disse tanker hos Jer. 29,11: Jeg ved, hvilke tanker jeg har om jer, tanker om FRED og ikke om ulykke, at jeg må give jer fremtid og håb.” Se, det er ord, som vi skal holde os for øje, så vil Guds tanker fordrive unødvendige bekymringer, som næsten kan trække et menneske rundt i manegen.

 

Vi må igen og igen høre, hvad Gud siger. Vi må åbne vor bibelbog og finde frem til Guds kildevæld, for det er nu engang sådan, at Gud åbner sig kun for dem, der åbner Bibelen og læser i den.

 

Fred. Det er det tema, som går som en rød tråd gennem hele Bibelen.

 

Paulus har det fremme i sit brev til Filippinerne: ”Vær ikke bekymrede for noget, men lad i alle ting (også hackerangreb) jeres ønsker komme frem for Gud, idet I beder og bønfalder under taksigelse; så SKAL GUDS FRED, som overgår al forstand bevare jeres hjerter og jeres tanker i Kristus Jesus.” Herlige ord, skønne ord midt i al slags stormvejr,

 

Jesus selv tager også fredens tema frem, da han tager afsked med sine disciple i Johs. kap. 14,15 og 16. Prøv engang ved lejlighed at læse alle tre kapitler i et stræk, så vil I erfare, at man får en dejlig varm hilsen fra Jesus midt i enhver situation.

 

Jesus siger: ”FRED efterlader jeg jer, min FRED giver jeg jer, jeg giver jer ikke, som verden giver. Jeres hjerte forfærdes ikke og være ikke modløst” og de allersidste ord til disciplene lyder sådan: ”Dette har jeg sagt til jer, for at I skal HAVE FRED I MIG. I verden har I trængsel; men vær frimodige, jeg har overvundet verden.”

 

Også disse ord må vi igen og igen vende tilbage til og bevare i vore hjerter. Johannes supplerer på fornemste vis Jesus med ordene:

 

Alt det der er født af Gud, sejrer over verden; og dette er den sejr, som har sejret over verden, vor tro.

 

Jo, vi må høre, hvad Guds ord siger, for de er vigtige pejlemærker for os gennem livet. De viser vej for vor vandring, men viser samtidig vej dybt ind i hjertet.

 

Du som vejen er og livet,

dig vi har vort håndslag givet,

Jesus, dig, på hvem vi tror;

mellem alle verdens røster

din er ene den, som trøster,

led os i dit hyrdespor.

                              Chr. Richardt.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
What Faith Can Do

med Kutless
MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002