FORSIDEN
JUNI MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
29. augustLøb for livet 

1. Kor. 9.24: ”Ved I ikke, at de, der løber på væddeløbsbanen, ganske vist alle løber, men kun én får sejrsprisen? Løb således, at I kan vinde den.”

 

Igen i dag måtte jeg se VM i atletik fra Kina. Og jeg blev ikke snydt. Det var især kvindernes 200 m løb, som blev det helt store drama. Teknisk set er 200 m løb lidt sværere end 100 m løb, der udelukkende går lige ud. På en almindelig atletikstadion må man på 200 m distancen starte i begyndelsen af det ene sving, og atleterne skal derfor rundt i svinget i første del af løbet, inden de sidste 100 m går lige ud. Der er dog stadig tale om en udpræget sprintdistance, og dygtige 100 m løbere er normalt også gode på 200 m distancen.

 

Blandt løberne var der et par favoritter, men man var langt fra sikker på udfaldet. Der var dog ”en flyvende hollænder”, som havde vundet 100 m løbet, men heller ikke hende var man sikker på, fordi der jo er forskel på en 100 m og en 200 m distance.

 

Løbet blev skudt i gang, og den flyvende hollænder, Dafne Schiffer, var faldet lidt bagud. De sidste 75 m lå hun som nr. 3 eller 4, men pludselig spurtede hun og formåede at få kroppen et mulehår foran nr. 2. Hun vandt med 3/100 sek. Begejstringen hos hende og den nærmeste familie var stor.

 

Og begejstringen blandt kommentatorerne var ikke mindre. ”Det er den mest forrygende finale vi har set. En europæer, der løber hurtigst. Den 200 m finale skal i glas og ramme. 200 m finalen overstråler alt. I Holland er hun meget berømt, men med sin præstation er hun nu lige efter dronningen.”

 

Jo, sprinterdronningen løb for livet og vandt.

 

Paulus bruger også billedet fra idrætslivet. Han skriver, at vi må løbe sådan, at vi vinder. Dermed hentyder han til, at vi som kristne må have et klart billede af målet, og at intet andet må forstyrre vores kurs. Vi skal også vinde – men det er den livets sejrskrans, som Gud i himlen har stillet i udsigt for os. Den krans må være vores inspiration og vision. Så løb for Livet, skrevet med stort L.

 

Du, som vejen er og LIVET,

dig vi har vort håndslag givet,

Jesus, dig, på hvem vi tror;

mellem alle verdens røster

din er ene den, som trøster;

led os i dit hyrdespor.

                                  Chr. Richardt


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Oceans

Worship Lovsangs Musik Video.
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 August 2015. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
31 
 
 
 
 
 
32 
33 
34 
35 
36 
 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002