FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
29. december 2012


Du er mere værd end guld 

Es.43,1b og 4a: ”Frygt ikke, jeg genløser dig, jeg kalder dig ved navn, du er min! Du er dyrebar for mig, har værd, og jeg elsker dig.”

 

En herlig hilsen, som vi her får fra Gud via Esajas. Han kalder os ved navn, vi er hans, ja, vi er dyrebare for ham. Ellers ville han aldrig have givet os det bedste, han havde, sin egen søn. Det er et vidunderligt budskab, vi møder her. Vi er noget værd, vi har værdi over for Gud. Det skulle mange flere vide – også blandt dem, der går rundt med et forfærdeligt mindreværd.

 

Jeg har mødt nogle mennesker, som er så selvudslettende, at det er en gru. De føler slet ikke, at de er til gavn for nogen som helst. De nærmest gemmer sig bag husets fire vægge. Over for dem må vi gentage: Du er elsket af Gud. Lyt dog til den lille bibel, som siger:

 

For således elskede Gud verden, at han gav sin søn den enbårne, for at enhver som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.”

 

Vi blev købt med den højeste pris. Det fortæller apostlen Peter os:

 

”I ved jo, at det ikke var med forkrænkelige ting, med sølv eller guld, I blev løskøbt fra det tomme liv, I havde arvet fra forfædrene, men med Kristi dyrebare blod som med blodet af et lam uden plet og lyde.”

 

Ja, hvilken kærlighed. Jesus betalte med sit eget dyrebare blod for føre os ud af mørket og over i et guddommeligt rige. Det er da kærlighed. Han gik i døden for sine venner. Vi er mere værd end guld.

 

Du er elsket

 

Er du ensom her i verden,

er du rådløs og forsagt,

led du “skibbrud på din færden”

hør så her, hvad Gud har sagt:

 

“Du er elsket, jeg har købt dig

med det dyreste, jeg har.

Prisen blev min søn på korset.

Han som dine synder bar.”

 

“Du er elsket” - hvilken tanke,

har du ikke vidst det før?

O, da må dit hjerte banke,

og du åbne hjertets dør.

Kun hos ham, du fred kan finde -

tag imod ham, pris Hans navn,

lad blot dine tårer rinde,

Han vil stille alle savn.

                          (forfatter ukendt)


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkGold

Britt Nicole med sangen Gold fra CD'en af samme navn.
Bemærk at vi viser 2 udgaver. Først med lyrik og dernæst den officelle musikvideo.
Slutteligt en video hvor Britt Nicole forklarer om baggrunden for sangen


 

  


 

 
   

Modtag pr e-mail hver dag - gratis - Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her


I denne måned er vi med hensyn til lovsang og worship i et godt samarbejde med "Jul, Alt til Julen" juleportalen. Rigtig god fornøjelse og glædelig julemåned">.

God fornøjelse og glædelig julemåned til dig og dine.


Glædelig julemåned til dig og dine December 2012

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
48  
 
 
 
 
 
49  
50  
51  
52  
53  
 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerneStøt os økonomisk og vi sender gerne ovenviste trykt som visitkort (5x8,5 cm), som så kan deles ud til venner og søgende.

 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.

 

Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre fornemme og arbejde i Ånden -  og ligeledes med økonomisk hjælp. Der er tre husstande som har valgt at støtte os med et beløb hver måned, og det takker vi for, men vi vil gerne opfordre endnu flere til at give en lille skærv til arbejdet.

 

Hver måned modtager vi bl.a. 31 kr. fra et ægtepar. I begyndelsen studsede vi over beløbet, men fandt hurtigt ud af, at de med ordene ”Tak for dagens andagt” gav mindst en krone pr. dag. Det ser måske umiddelbart ikke ud af meget, men 31 x 12 bliver til 372 kr. om året. Vi er yderst taknemmelige. De fleste kan jo godt undvære en kr. pr dag og hvis nogle flere ville yde f.eks. dette ... så, ... mange bække små .... Det skal blot omsættes til handling. På forhånd siger vi tak for hver en gave uanset størrelse, så vi fortsat kan velsigne mange mennesker og støtte op og efter bedste evne medvirke til at hjælpe omkring de behov der løbende kommer. 

 

Vi takker Herren for de 10 år denne andagtstjeneste har fungeret og for den store vækst han har tildelt os. Det er dejligt at medvirke til, at betjene et stigende antal mennesker og at se, at der er flere og flere nye og søgende kristne imellem læserskaren.Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002