FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
29. november


Troens store hemmelighed


 

Frygt ikke, tro kun! Mark. 5,36

 

De fire ord i ovennævnte bibelvers blev sagt af Jesus til en fortvivlet far. Nogle havde set det håbløse i hans bøn, så de føjer til: "Hvorfor gøre mesteren ulejlighed mere?" Det er denne kommentar, Jesus besvarer med "Frygt ikke tro kun".

 

Jeg har en gospel-CD, som jeg hører ind imellem. Et af numrene er jeg specielt glad for. Det lyder i al sin enkelhed: "All things are possible, if you only believe!" "Alle ting er mulige, hvis du bare tror." Sætningen er sagt af Jesus, da han vil indgyde tro hos et andet menneske - Mark. 9,23.

 

Jesus opfordrer os til at tro på ham. Hvis Jesus ikke mente det, han sagde, så havde han jo nok sagt noget andet! I en gammel poesibog stod der: "Der ligger en sejr og en verden og venter på dem som tror". Her har vi det igen - troens store hemmelighed.

 

Når vi f.eks. tror på opstandelsens mirakel, at døde kan få liv, på samme måde som at Jesus genopstod, da burde vi i vore hjerter kende, at vores almægtige Gud ingen begrænsninger har.

 

Den længste og den sværeste vandring i et menneskes liv, det er at få troen flyttet fra hjernen og så de 40 cm ned til hjertet. Eller sagt med Bibelens ord: "Stol på Herren af hele dit hjerte, men forlad dig ikke på din forstand." Ord.3,5

 

Da Peter gik ud over rælingen, gik han Jesu ærinde. Jesus havde jo sagt "KOM!", men Peter oplever, hvordan troen flytter sig fra hjertet og op i hjernen, og det var jo det stik modsatte, der skulle ske.

 

Det var troen, der bar Peter det første stykke på vandet, men da han så kiggede på bølgerne, gik det galt, og han begyndte at synke. Det var virkelig meningen, at Peter skulle gå helt hen til Jesus, men tvivlen opstod og dermed problemerne.


Da Jesus sagde "Kom Peter, kom ud på bølgerne" betød det ikke underholdning fra Jesu side, nej, det var undervisning på højeste plan. Det er også derfor Jesus bagefter kan sige til Peter: "Du lidettroende, hvorfor tvivlede du?"

 

Vi må tage ved lære af Jesu undervisning. Han ønsker virkelig at vi skal tro stort om ham. At vi tager ham på ordet. Vi må vide, at Jesus har al magt og alle midler i sine hænder - det er os, der begrænser ham, for selv er Jesus ubegrænset. Det eneste, som kan begrænse Jesus, er en blokering i vore liv. For vi har et stort rør op til nådens trone, men der kan desværre opstå propper nede ved os, og det må vi undgå.

 

Bøn:

Tak, Jesus, at du opfordrer os

så mange gange til

at tro på dig.

Tak for ordene:

"Din tro har frelst dig,

det skal ske dig som du tror,

 tro kun, alt er muligt for den, der tror."

Herre, vil du så selv

sænke din guddommelige tro ned i vore hjerter.

                                                       Amen


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Adventssang

Tekst, melodi og sang af Signe Walsøe
fra CD'en "Jul med Signe" der udkom i 1998

 


 

 

 


 

 

Jul med Signe kan købes i nyoptryk hos Refleks Musik 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 November 2015. Vælg dato

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
45 
 
 
 
 
 
 
46 
47 
48 
48 
49 
 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002