FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
28. juni 2015


Jesu gode råd


 

Matt. 6,6: ”Men når du beder, så gå ind i dit kammer og luk din dør og bed til din Far, som er i det skjulte, og din Far, som ser i det skjulte, skal betale dig.”

 

Jesus har ikke sagt denne hilsen som en henkastet bemærkning, nej, den er sagt under guddommeligt ansvar og som en helt speciel hilsen til bedende mennesker.

 

Jeg hørte verset i forbindelse med en morgenandagt fra domkirken i København, og sætningen fik virkelig personlig adresse. Jeg greb sætningen i tro og fandt, at den var hvile for trætte tanker. Jesu hilsen er jo en stærk påmindelse om, at ingen bøn forsvinder ud i den blå luft, nej, Himlens Gud, vor far, opfanger hvert et suk og hver en bøn.

 

I Tyskland går der en god vandrehistorie blandt kirkefolk. En håndværker skulle udføre sit arbejde højt oppe i en kirke og gjorde sig meget umage, så alt blev så godt som muligt. Da han kom ned fra taget, mødte han en mand, der spurgte: ”Hvorfor gøre sig så megen umage med noget, som ingen kan se?” Håndværkeren svarede hurtigt: ”Ham, der skal se, kan se!” Et godt svar, som lukkede diskussionen.

 

Jo, den almægtige ser alt, også det, der bliver bedt og grædt i det skjulte i lønkammeret.

 

Så vi har lov til, på grund af Jesu sande ord, at gå ind i vores lønkammer og råbe vor nød ud, vel vidende at den bliver opfanget af en kærlig far, der ønsker at gøre det bedste for os.

Ja, hvilket løfte, Jesus giver os: ”Han skal betale dig”. Med andre ord, så vil vor himmelske far på et eller andet tidspunkt lade høre fra sig. Han kender vor dagsorden, og det bør være os nok, så vi finder hvile for vore sjæle.

 

En prædikant blev engang spurgt, hvori hemmeligheden for hans arbejde bestod. Han svarede: Der er tre ting. For det første er det bøn. For det andet er det bøn og for det tredje er det bøn. Et godt svar at give, for bøn er forudsætning for alt, og var det ikke John Wesley, der sagde: Gud arbejder kun igennem bøn. Så gælder det blot om at komme i gang og gå ind i lønkammeret.

 

Og når man nu går ind i lønkammeret, så kan man godt tage Paulus´ ord fra Rom.12,12 med ind og lade dem være fællesnævner for det alt sammen: ”Vær glade i håbet, tålmodig i trængslen og udholdende i bønnen.” – Så husk Matt.6,6 og Rom. 12,12!

 

Hvilken ven vi har i Jesus!

Sukket hører han i løn.

O, hvor dejligt, vi må bære

alting frem for ham i bøn!

O, hvad fred vi tit forspildte,

selvskabt sorg for Adams køn!

Alt, fordi vi ikke bærer

alting fem for Gud i bøn.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkNow that I'm with You

fra Impact Church i Roskilde


 

 

 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Juni 2015. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
23 
24 
25 
26 
27 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002