FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
28. april 2017Kom til Jesus IGEN


 

Johs. 6,37: "og den, som kommer til mig, vil jeg aldrig støde bort."

 

Der er passager fra Jesu liv, som kan blive ved med at trænge sig på. Sådan har jeg det med en ordveksling i beretningen om Jairus' datter.

 

Jairus har henvendt sig hos Jesus og er i stor forventning til hans hjælp, men lige før han når sit hjem, er der nogen, der vil prøve på at slukke håbets flamme. De siger: "Din datter er død, hvorfor gøre Mesteren ulejlighed mere?" Mark. 5,36.  Eller sagt med andre ord: "Hvorfor bruge tid på Jesus, lad ham dog gå, for det her er håbløst, mulighederne er udtømt."

 

Men vi må ikke glemme Jesu ord, og hvad der senere skete. Jesus siger myndigt og kærligt til Jairus: "Frygt ikke, tro kun!" og senere inde i huset tager Jesus datterens hånd og siger: "Lille pige, jeg siger dig rejs dig op!"- og underet sker. Beretningen lærer os, at vi aldrig må miste håbet, for hvor Jesus er, der er der håb.

 

Jesus ønsker virkelig, at vi skal komme til ham igen og igen. I to lignelser hamrer han det fast. De står begge i Lukasevangeliet.

 

I den ene lignelse hører vi om en mand, der lige har fået gæster og har hårdt brug for mere brød.  Luk. 11,5-13. Han banker på hos naboen, der sammen med hele familien er gået i seng. Naboen melder tilbage, at han overhovedet ikke har lyst til at stå op. Men så kommer lignelsens pointe. Selv om han ikke har lyst til at stå op, står han alligevel op og finder maden frem, fordi vennen bliver ved med at hamre på døren. Jesus vil her understrege for os, at vi aldrig skal give op.

 

I den anden lignelse om enken og den uretfærdige dommer er temaet det samme. Luk. 18,1-8. En enke maser sig på for at få sin ret over for en dommer, der ikke er specielt gudelig eller næstekærlig indstillet. Alligevel giver dommeren enken den ret, som hun beder om, "for hun plager mig sådan," siger han. Jesus føjer til:

 

"Hør, hvad den uretfærdige dommer siger! Skulle Gud så ikke skaffe sine udvalgte ret, dem, som råber til ham dag og nat, og skulle han ikke være langmodig over for dem? Jeg siger jer: Han skal skaffe dem ret i hast."

 

Godt, at vi har disse to lignelser fra Jesu egen mund, så kender vi hans indstilling til os, når vi henvender os til ham igen og igen. I en norsk sang lyder det opløftende:

 

På ny vil jeg give mig til Jesus,

på ny kan jeg komme til ham,

for endnu engang får jeg føle

han fylder mit hjertes trang.

 

Kor:

På ny kan jeg komme til Jesus

og atter få mærke hans fred.

På ny kan ved korset jeg knæle

og lægge min byrde ned.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship Lovsang


Come Thou Fount Of Every Blessing
 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 April 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
13 
 
 
 
 
 
14 
15 
16 
17 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002