FORSIDEN
SEPTEMBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
28. februar 2017Husk at så rigeligt


 

2. Kor. 9,6: ”For husk, at den, som sår sparsomt, skal også høste sparsomt, og den, der sår rigeligt, skal også høste rigeligt.”

 

Et både herligt og alvorligt ord af Paulus. Han lægger ikke skjul på, at der er noget vi skal huske, og det er den åndelige lov, der siger: Giv så skal der gives jer. Bær Guds ord frem, i tale og i skrift, og Gud skal møde dig med en velsignelse. Det er en åndelig lov, som aldrig vil forgå, så længe jorden består.

 

Paulus' ord er i fuld overensstemmelse med mesteren selv, der siger ”Giv, så skal der gives jer et godt, presset, rystet mål i jeres skød. ” Luk.6,38. Det er en underlig lov, men det er en sand lov, for den er jo givet af mesteren selv, som er sandheden. Og den passer altid.

 

Jo, vi må huske, at den åndelige lov om Guds velsignelse altid står ved magt for den, der er parat til at bære Guds ord frem. For sår du rigeligt, skal du også høste rigeligt af Guds velsignelse. Det er Skriftens ord.

 

Et godt eksempel fra Bibelens blade er den lille dreng med de fem brød og to små fisk. I sig selv var det ikke noget særligt, men han var parat til at give det videre – og hvilken velsignelse 5000 mænd foruden kvinder og børn blev mætte – og så blev der 12 kurve til overs.

 

Selvfølgelig er der kampe undervejs. Det følger med ligesom velsignelsen. Derfor skriver Paulus også frimodigt til vennen Timotheus: ”Hold hovedet koldt, bær dine lidelser og gør din gerning som evangelist og fuldfør din tjeneste.” 2. Tim.4,5.

 

M.Basilea Schlink skriver i én af sine bøger om trosmål, om den tro, der får Gud til at virke:

 

”Hvoraf kommer det, at vi har så lidt tro, ja, at vi næppe kender den tro, som kan flytte bjerge? Er årsagen ikke den, at vi ansigt til ansigt med det umulige, med vanskeligheder og nød og alt det, der mangler i vort liv, godt kan leve videre på denne måde.

 

At det, når alt kommer til alt, ikke foruroliger os, at der hos os sker så få af Guds undere og store gerninger?

 

Men en ret tro må nødvendigvis have trosmål og bestandig sætte sig nye trosmål. Kun når vi sætter os et trosmål, som selvfølgelig i forvejen må være indgivet af Guds Ånd og være på linie med den hellige skrift, kan der ske noget.

 

En troens bøn kommer fra et hjerte, som gløder, og som ikke mere kan fortsætte i det gamle spor, men må have faste mål for øje. Den, som elsker Jesus, og som det derfor er om at gøre, at Hans rige kommer, og Hans genløsningsværk bliver kendt, han bliver drevet til at sætte sig et trosmål. Dersom vor kærlighed havde været brændende, da havde vi sat et trosmål, og hvor man har sat sig et trosmål, der bryder Guds rige igennem, menneskesjæle bliver forvandlede, det umulige bliver muligt.

 

Har vi intet trosmål for øje mere, ja, da kan Gud heller ikke lade noget ske. Det er Guds hellige Ånd, som lægger trosmål ned i os, og enhver kan bede om Helligånden. Den trætte og ligegyldige må bede: ”O, Helligånd, tænd troens ild i mig og læg mig Guds sag sådan på hjerte, at der i mig vækkes klare trosmål, og jeg ikke giver op, før opfyldelsen er at øjne enten allerede her eller først hisset.”  Så vidt Basilea Schlink.

 

Må vi hver især få nåde til at så ”tro” i Guds rige.

 

Bøn:

Tak Gud, fordi

du ser ned til os mennesker

og registrerer,

hvad der bor i hjertedybet.

Tak fordi, du formår

at gribe ind

med tegn og undere,

os til gavn og dig til ære.

                                Amen


Billedet til andagten i dag er fra Australien. En familie der hedder Zell har 19.000 hektar i den australske delstat New South Wales. På grund af de svære konditioner, skal markerne sås til - så hurtigt som muligt, når forholdene er til det. Såredskabet kan tilså ca. 1 hektar i minuttet. Se evt. en fantastisk video om dette unikke såredskab i aktion https://youtu.be/IsPkRJZXoow


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship Lovsang


O Church Arise

Klik her hen til webside med musikvideoen i stor format, samt en live version.

 
 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Februar 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
 
 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002