FORSIDEN
JUNI MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
26. augustSandhedens time 

Matt.27,50-51: ”Da råbte Jesus med høj røst og opgav ånden. Og se, forhænget i templet flængedes i to stykker, fra øverst til nederst; og jorden skjalv, og klipperne revnede.”

 

I øjeblikket bliver VM i atletik afviklet i Kina. Spændende er det at følge med i de forskellige discipliner og se, hvorvidt udøverne formår at sprænge rekorderne.

 

Den 23. august var det ekstra spændende, fordi atletikkens kongedisciplin i 100 meter løb skulle afvikles. Der var lagt op til et stort drama, idet løbet havde to favoritter, Usain Bolt fra Jamaica og amerikaneren Justin Gatlin.

 

De havde hver især vist storform i de sidste par år, men nu skulle det vise sig, hvem der var hurtigst på distancen. Kommentatoren var helt oppe i det røde felt. ”Nu kommer sandhedens time” udbrød han begejstret.

 

Mens kameraet viste de forskellige udøvere kunne man klart fornemme den spænding, der var på stadion og blandt tilskuerne.

Nogle sprintere viste tydelig nervøsitet. Det var jo også æren, der stod på spil. En af favoritterne, Bolt, viste korsets tegn foran sig og pegede opad. En meget tydelig gestus, hvis betydning man ikke var i tvivl om.

 

Pludselig blev der helt stille. Sprinterne gjorde sig klar, og startskuddet brød stilheden. Inden for de næste 10 sekunder var det hele afgjort. De to favoritter kæmpede bravt, men det lykkedes Usain Bolt at komme et mulehår foran med 1/100 sek. Han klarede løbet på 9,77 sek., hvorimod Justin måtte nøjes med 9,80.

 

Jubelen blandt Bolt-tilhængerne var enorm. Det var tredje gang han kunne kalde sig verdensmester i 100m-distancen.

 

Jo, det var sandhedens time for sprinterne, som havde forberedt sig i årevis. Nu skulle det vise sig, hvem der klarede sig bedst.

 

Jeg måtte lige drage en parallel med sandhedens time, der blev afviklet for to tusind år siden. Her var der også drama i luften, for nu skulle det afgøres, hvem der løb af med sejren – de mange håndlangere fra mørkets side eller ham, der kaldte sig for verdens lys.

 

Der måtte kæmpes, bedes og råbes, men til sidst kom sejren i hus. Lyset vandt over mørket – og en sejrsglæde bredte sig op igennem århundreder, så vi også i dag kan glæde os over en sejr, som er permanent og som gives videre til den, der tror: Johs.6,40:

 

”For dette er min Faders vilje, at enhver, som ser Sønnen og tror på ham, skal have evigt liv, og jeg skal oprejse ham på den yderste dag.”


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Like Eagles

Worship Lovsangs Musik Video.
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 August 2015. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
31 
 
 
 
 
 
32 
33 
34 
35 
36 
 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002