FORSIDEN
JUNI MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
26. juli


Købte til Gud med Jesu blod


 

Johs. Åb.5,9: ”For du blev slagtet og købte med dit blod mennesker til Gud af alle stammer og tungemål, folk og folkeslag.”

 

Mange andagtslæsere har nok bemærket, at jeg af og til har en andagt med Jesu blod som emne. Nogle er måske forundret over, at ham andagtsskriveren igen og igen vender tilbage til Jesu blod. Jeg tror nok, at dagens vers kan give en fyldestgørende forklaring, for her lægges der ikke skjul på noget som helst. Frimodigt og myndigt fortæller apostlen Johannes, at Jesus med sit blod har købt os til Gud. Hvordan kan det dog lade sig gøre at købe mennesker til Gud? Jo, han betalte med den højeste pris, der nogensinde er betalt i denne verden. Han betalte med sit blod.

 

Jesus vidste, at skulle han på nogen måde frelse mennesker fra Djævelens herredømme, måtte han lægge den dyreste pris åbenlyst frem, og det blev så offerblodet, som for Gud betyder soning på allerhøjste plan. Djævelen har ikke mere krav på menneskets sjæl, når sjælen er købt med Jesu blod.

 

Lad os finde hvile i det og juble over, at frelsens punkt ligger uden for os, på Jesu fuldbragte værk og hans opstandelse. Som det så fint står i Rom.4,25: ”Han døde for vore synders skyld og blev opvakt for vor retfærdigheds skyld.

 

På Grund af Jesu blod står vi rene og pletfri foran Guds trone. Ja, jeg havde jo lyst til at råbe det ud til jøder såvel som muslimer. Se her: Med Jesu blod er vi købt til Gud. Så gælder hverken fromme miner eller fromme ritualer, for ingen kan gøre sig fortjent til Gud, når adgangen til Gud alene er baseret på Jesu blod. Ingen andre porte og veje gælder.

 

Lad mig slutte med et billede, som jeg blev gjort opmærksom på i Nørup Kirke ved Vejle. Et maleri, som viste en pelikans opofrende kærlighed til sine unger. Helt fra oldkirken har pelikanen været et symbol på Jesu stedfortrædende gerning, fordi pelikanen er gjort til symbol for den alt opofrende moderkærlighed. Når pelikanen ser, at ungerne skranter, plukker den fjerene af sit bryst, indtil blodet flyder. Det gives så til ungerne, så de igen kan komme til kræfter.

 

Billedet af den opofrende kærlighed hos pelikanen er et godt billede på Jesus, der frivilligt lod blodet flyde, så menneskeslægten derigennem kunne få næring til det evige liv. Uden Jesu blod er der igen frelse.

 

Og så et skridt videre. Døbt til Gud og i troen overgivet til Gud.

 

Om nogen nu mig spørge vil

om grund til salighed,

og om der hører mere til,

som man bør have med,

foruden Jesu sår og blod,

som han for verden flyde lod,

jeg svarer med et frejdigt mod:

”Min grund er Jesu blod”.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
I offer my life

med Don Moen
 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Juli. Vælg dato herunder:

 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002