FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
26. april 2017Hans guddomskraft


 

Matt. 16,16: ”Du er Kristus, den levende Guds Søn.”

 

Det er værd at lægge mærke til apostlen Peters vidnesbyrd om Jesus. Vi har det kendte eksempel fra Kæsarea Filippi, hvor Jesus afkræver et svar fra sine disciple.

 

Simon Peter er ikke sen til at svare. Hurtigt og beslutsomt siger han: ”Du er Kristus, den levende Guds søn.” Med andre ord: ”Jesus, du er Guds salvede, du er den levende Guds søn.”

 

I en anden situation hører vi om svigt blandt discipelflokken, men Peter træder igen modigt frem og bekender: ”Herre! til hvem skal vi gå hen? Du har det evige livs ord. Vi er kommet til den tro og erkendelse, at du er Guds Hellige.”

 

Jo, Peter vidste godt, at Jesus var noget særligt. Han var ikke en tilfældig profet, men han var Kristus, Guds Hellige, den levende Guds søn med det evige livs ord. Johs. 6,68.

 

I en tredje situation oplever Peter Jesus i al sin guddommelighed. Det er på Forklarelsens Bjerg, hvor Jesus bliver forvandlet for disciplenes øjne. ”Hans ansigt strålede som solen og hans klæder blev hvide som lyset”, står der om Jesus. Samtidig med den synlige oplivelse hører Peter også en høj røst fra Himlen: ”Denne er min søn, den elskede; i ham har jeg velbehag., hør ham” Matt. 17,5.

 

Hændelsen på bjerget gjorde så stærkt et indtryk på Peter, at han tager det med i ét af sine breve, hvor han skriver:

 

”For det var ikke udspekulerede fabler, vi byggede på, da vi forkyndte jer vor Herre Jesu Kristi magt og hans komme, men vi havde med egne øjne set Jesu majestæt, for han modtog ære og herlighed af Gud Fader, da der lød en røst til ham fra den ophøjede herlighed: Det er min elskede søn, i ham har jeg fundet velbehag. Denne røst har vi selv hørt lyde fra himlen, mens vi var sammen med ham på det hellige bjerg.” 2. Pet. 1,16-18.

 

Peter var i mange forbindelser vidner til Jesu guddommelige kraft. Til sidst blev han så fortrolig med Jesu nærvær, at han måtte fortælle vidt og bredt, at Jesus var Guds salvede og Guds søn. Det kom der tumulter og besvær ud af, men det lykkedes alligevel for Peter, at slå vidnesbyrdet om Jesus fast på en sådan måde, at vi også i dag kan blive velsignet gennem det.

 

Det er godt at blive mindet om Peters enkle og klare vidnesbyrd midt i en tid, hvor så mange røster lyder på torvet. Når det gælder andre former for religion: Islam, Hinduisme, Budhisme osv., så kommer det alt sammen fra tiden her gennem menneskers filosofi.

 

Men Jesus Kristus er kommet fra evigheden, fra Guds, vor skabers hjerte. Derfor kan han frelse, frigive og give os nyt liv ved sin evige guddomskraft. Vi må aldrig glemme at Jesus og så guddomskraften hører sammen. Så lad os i dag tilbede Jesus og hylde ham som vor konge, så må Jesus selv berører os med sin guddomskraft.

 

Evangeliet er jo en Guds kraft til frelse for enhver, som tror. Rom. 1,16.

 

Så lad os tro på Jesu ord og dermed adlyde Guds røst fra himlen der sagde: HØR HAM!


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Lovsang


Jesus, jeg har brug for dig

 


 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 April 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
13 
 
 
 
 
 
14 
15 
16 
17 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002