FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
26. februar 2017Som et mægtigt kor


 

Johs. 20,19b-21: ” ’Fred være med jer!’ Og idet han sagde det, viste han dem både sine hænder og sin side. Da blev disciplene glade, fordi de så Herren. Jesus sagde da igen til dem: ’Fred være med jer!’ Ligesom Faderen har udsendt mig, således sender jeg også jer.”

 

Vi har utvivlsomt alle oplevet at lytte til et kor, der fik tårekirtlerne til at røre på sig. Det kunne være et kirkekor, gospelkor eller blot et almindeligt kor, fremført af en flok livsglade og musikalske studenter.

 

Forleden så jeg på YouTube et par udsendelser fra Britain’s Got Talent, hvor skolekor, der med deres professionalisme, livs- og sangglæde formåede at formidle en hyldest til livet. Se evt. selv på YouTube

https://youtu.be/svpcqcg2M9Y og

https://youtu.be/AARrVAHnkdY .

 

Jeg havde forinden læst Johs. 20,21, hvor Jesus bringer sin hilsen til bekymrede disciple og siger det opmuntrende ”Fred være med jer!” Da måtte jeg erkende, at Jesu hilsen efter opstandelsen er som et mægtigt kor, ja, langt mere. Som et brusende vandfald, en smuk solopgang, en farverig blomstereng, en solsikkemark, en bølgende kornmark, en trompetfanfare. Ja, vi kunne fortsætte og alligevel ikke være i stand til at tegne et billede som evangelistens budskab.

 

Hvad får vi så at vide i teksten?

 

Disciple befinder sig bag lukkede døre på grund af menneskefrygt og anden fortvivlelse. Pludselig står Jesus midt iblandt dem og siger to gange ”Fred være med jer!” Inden den sidste fredshilsen har han vist sine hænder og sin side for at berolige sine venner. Han er den opstandne.

 

Evangelisten Johannes rives med af budskabet og skriver: ”Da blev disciplene glade, fordi de så Herren.” Herligt, herligt. Sluttelig følger alle tiders missionsbefaling: ”Ligesom Faderen har sendt mig, således sender jeg også jer”. Hertil kan vi kun sige: ”Herre, så brug du mig, hvor jeg kan gøre fyldest.”

 

Jo, Jesu budskab er som et mægtigt kor ganget med ti millioner. Lad os læse dagens ord endnu engang og fyldes af en glæde som disciplene vel vidende, at troens blik kan se den opstandne med naglemærkede hænder og sår i siden og høre hans intense hilsen ”Fred være med dig”.

 

Endnu i dag kan vi formidle Johannes’ budskab. Lad os bede om at se de muligheder, der er i 2017.

 

”Når vi gør det rette, da lad os ikke blive trætte, for vi skal høste til sin tid, såfremt vi ikke giver tabt.” Gal. 6,9


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship LovsangEvery Praise

Lovsangs mission på gaden med Hezekiah Walker og Team


 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Februar 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
 
 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002