FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
26. december


Så vælg da livet, at det ikke må være forgæves


 

Jer. 4,18 : "... Nu gælder det dit liv!". (bibelen på nudansk)

 

De fleste mennesker forstår udtrykket "Det gælder livet!" Det er livet, det drejer sig om. Man ønsker livet, fordi det har så meget at byde på. Det kan bringe glæde, oplevelser, varme og meget mere. Desværre kan man i al sin iver efter at gribe efter livet miste det, fordi man glemmer Gud som den afgørende faktor.

"Man er jo kun ung én gang", kan man høre unge sige, når de føler, at nogen vil lægge dem hindringer i vejen f.eks. Gud. (Som om Gud skulle gøre livet mere trist).

Gud skabte livet, mennesket og alt det vidunderlige, vi ser omkring os. Så Gud må kunne tilføre livet det, der er brug for:

Gud bringer gerne
: Masser af oplevelser, masser af kærlighed og masser af varme. Gud vil liv!

Gud er Gud og han har besluttet, hvor det er, at livet findes, nemlig i fællesskab med ham og hans søn, Jesus Kristus, som i øvrigt selv bliver kaldt for livet.

For en del år siden besøgte en præst en lille tysk by, hvor han vandrede rundt på kirkegården og standsede op ved to ens grave, som lå ved siden af hinanden. Mindepladerne beskrev to unge mænd, der var omtrent lige gamle og døde næsten samtidig. Men så holdt ligheden også op. For på den ene stod der forneden "Vergeben", som betyder "tilgivet" , men på den anden stod der "Vergebens", som betyder "forgæves". Der var kun et "s" til forskel i slutningen af det ene ord. Men det var den store evige forskel: "Tilgivet" eller "forgæves"."Det gælder livet" står der hos Jeremias. Jamen, så må vi hurtigst muligt vælge Jesus og få al vor gæld eftergivet. Hellere i dag end i morgen. Godt at vi har dette udgangspunkt.

Så lad os også i dag kigge i livets manualbog, Bibelen, og opleve, at det guddommelige liv pulserer på hver eneste side. Åbner vi Bibelen, tænder vi lyset, men lukker vi den, slukker vi lyset, eller sagt af en jødekristen: "Har du ikke læst i Bibelen, bliver dit hjerte sort, og så kommer Djævelen".

Vi vil vove den påstand, at : "Den, der søger Gud andetsteds end i Bibelen, søger ham ikke", for "Guds brød er det brød, som kommer ned fra Himmelen og giver verden liv". Johs.6,33. "

"I dag kalder jeg himlen og jorden til vidne på, at jeg har givet jer valget mellem livet og døden, mellem velsignelsen og forbandelsen. Vælg nu livet, så I og jeres børn får et godt liv. Elsk Herren, jeres Gud, adlyd ham og hold jer til ham, så I kan få lov at leve ..." 5. Mos. 30,19

 

Lad os bede med på salmedigterens fine vers (vers 4 af  "Den mørke nat....")

 

Ræk os o Jesus din frelserhånd,

i dag og i alle stunde,

udløs os alle af mørkets bånd,

at ret vi dig tjene kunne!

Gud give os lykke og gode råd,

sin nådes lys os tilsende!

                                      H.C. Sthen


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkThis very night The World will change

med Carola Häggkvist


 

 

 


 

 
   

Glædelig julemåned til dig og dine 


Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002