FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
25. april 2017Bære frugt på gamle dage


 

Sal. 46,4: ”Til alderdommen er jeg den samme, jeg bærer jer, til hårene gråner; ret som jeg bar, vil jeg bære, jeg, jeg vil bære og redde.”

 

Det er godt at vide, at selv om vi bliver ældre, så forandrer Gud sig ikke. Han er den samme i går, i dag, ja, til evig tid.

 

I Bibelen har vi flere eksempler på, at Gud velsigner sine tjenere hele livet, lige fra ungdommens år til alderdommens. Et godt eksempel herpå er Caleb, én af de to tjenere, som troede på, at Gud kunne føre dem ind i Det forjættede Land. Han aflægger et varmt vidnesbyrd over for Josua om Guds trofasthed. Lad os kigge på hvordan det kommer til udtryk i Josua kap. 14.

 

”Jeg var fyrre år, dengang Herrens tjener Moses sendte mig ud fra Kadesh-Barnea for at udspionere landet, og jeg aflagde beretning til ham, sådan som jeg fandt det rigtigt. Men mine brødre, som var draget op sammen med mig, tog modet fra folket, mens jeg var fuldt og helt med Herren min Gud.


Den dag svor Moses: Det land, du har betrådt, skal du og dine efterkommere have i eje til evig tid, fordi du fuldt og helt var med Herren min Gud. Nu har Herren, som han lovede, ladet mig leve i femogfyrre år, efter at han sagde dette til Moses, dengang Israel vandrede i ørkenen; og nu er jeg femogfirs år.


Jeg er stadig lige så stærk som den dag, Moses sendte mig ud; mine kræfter er de samme som dengang, både i krig og den daglige færden. Giv mig nu dette bjergland, som Herren lovede dengang.”

 

Det er værd at standse op ved nogle af de gode ting, Caleb får nævnt. Han giver Gud alene æren for, at han er nået en så høj alder. Han er stadig overgivet til Gud og føler sig livskraftig som i sine unge dage. Og så er han ikke tilbageholdende over for det, Gud har lovet.

 

Han holder med andre ord Gud fast på det, han har sagt, at Gud havde lovet ham, at komme ind i Det forjættede land, efter 40 års vandring, og at han har lovet ham en jordlod. To store løfter, som ikke er veget fra hans hjerte.

 

Vi andre kan lære af Calebs overgivelse til Gud og hans holden fast i Guds løfter. Vi må også være overgivet til Gud på en sådan måde, at vi ikke tillader Den onde, at øveindflydelse på vor tankeverden og vore handlinger. Og så må vi holde fast i Guds fantastiske løfter. De er jo med til at vi kan fastholde kursen på det, Gud har vist os i vingårdshjørnet.

 

Stor er din trofasthed, Herre og Fader.

Skiftende skygge når aldrig din sti.

Du er den samme, din miskundhed evig,

den, som du var, så vil altid du bli’.

 

Kor: Stor er din trofasthed,

dag efter dag gav du nåde på ny.

Kærlige hænder gi’r alt, jeg behøver,

trofaste Herre, hos dig har jeg ly.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship LovsangIndescribable

Laura Story og derunder en version med Chris Tomlin
Se vores webside med disse to musikvideoer:
www.dagens-ord-andagt.dk/worship-lovsang/worship/h-j-worship/indescribable/


 
 

   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 April 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
13 
 
 
 
 
 
14 
15 
16 
17 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002