FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
22. juli


Hold fast på jeres frimodighed


 

Hebr. 10,35: ”Hold fast på jeres frimodighed, for med den har I udsigt til en stor belønning". (Bibelen på hverdagsdansk)

 

I går var andagten også over netop dette ord. I dag tager vi igen udgangspunkt i Hebr. 10,35 og benytter denne gang ordlyden fra Bibelen på hverdags dansk.

 

Inspirationen til Dagens Ord Andagt i dag, kommer fra en god artikel i ugebladet Udfordringen  der bragte et sammendrag fra et lille blad, som hedder ”Abild Nyt”, redigeret af Eva Voesgård, som i øvrigt gav mig tilladelse til at gengive dette i en andagt.

 

En ”happening” i et supermarked af Mette Schwarts:

 

En ung kvinde, Tina, som for en halv snes år siden blev en kristen, var den anden dag på indkøb i et supermarked i Kolding. Da hun skulle betale sine varer, så hun, at kassedamen havde sit ene ben støttet på en stol. De fik øjenkontakt, og den unge, udenlandsk udseende kassedame sagde helt spontant til hende: ”Åh, jeg har så ondt i mit ben i dag!”

 

Tina følte sig overrumplet. Var der mon noget, Gud ville, hun skulle tage sig af? men hvordan? Hun fik dog spurgt kvinden, hvad årsagen til smerterne var og fik at vide, de skyldtes et fald i supermarkedet tidligere på dagen, og at hun lige siden havde haft ondt i benet og hoften, hvilket var meget generende for hendes arbejde.

 

Tina følte nu, at Gud virkelig ”skubbede på”, samtidig med, at hun følte frygt for at blive afvist eller gjort til grin. Der havde også samlet sig en lille kø på fire personer. Heldigvis for kassedamen valgte Tina at adlyde Gud, og hun sagde derfor: ”Jeg tror på Jesus, og jeg ved, at Han kan helbrede i dag. Må jeg få lov til at bede for dig?” Næsten før Tina havde talt færdig, lød der et ivrigt ”JA!” fra kassedamen.

 

Denne positive respons fik Tina til at gå om på den anden side af disken for at komme tættere på hende, og hun spurgte: - ”Må jeg lægge en hånd på dit ben og en på din skulder?” – ”Ja!” – Tina bad derefter højt: ” Jesus, vil du komme og helbrede benet og hoften og genoprette de nerver og muskler, som har lidt overlast! Tak, Jesus, fordi du helbreder!”

 

Og nu blev Tina vidne til et mirakel, idet kassedamen, med tårerne løbende ned ad kinderne, udbrød: ”Jeg fik sådan en hvile i hele kroppen, da du bad for mig!” Derefter rejste hun sig op og nærmest råbte: ”Jeg kan stå på mine ben, og har ikke ondt mere!”

 

Tina var klar over, at kvinden virkelig havde oplevet Guds kraft, og folk i køen stod helt målløse.

 

Intet under at Tina den dag gik syngende hjem fra sine indkøb. Siden har de to haft god kontakt med hinanden, og Tina har haft lejlighed til at fortælle hende mere om Jesus. Det går stadig godt med benet.

 

SE, den opstandne møder os i dag,

kærligt han os hilser,

splitter frygt og nag.

Lad Guds kirke juble:

Herlig er vor lod

se, vor frelser lever,

død, hvor er din brod!


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
More of you

Med Colton Dixon


 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Juli. Vælg dato herunder:

 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002