FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
22. marts 2017! ! !

Klik her hen til Dagens Ord Andagt i nyt design.
Websitet tilpasser sig alle skærmstørrelser.
SmartPhones, tablets, bærbare, monitorer og SmartTV.Sandhedens ånd og løgnens ånd


 

2. Sam. 17,2: ”Når jeg overfalder ham, mens han er udmattet og modfalden, kan jeg indjage ham skræk, og alle hans folk vil flygte, så jeg kan slå kongen ihjel uden at røre nogen anden.”

 

Bibelverset til Dagens Ord er udtalt af Akitofel, én af de store profeter på Davids tid. Man sagde om ham, at hans råd var lige så gyldige som kom de fra Gud. Både David og hans søn Absalom spurgte ham til råds Se 2. Sam. 16.23.

 

I teksten giver Akitofel et godt råd til Absalom, der ønsker Davids trone, men som det kan gå i den åndelige verden, bliver Akitofel fyldt med en løgnens ånd i stedet for sandhedens ånd. Han fortæller Absalom, at han vil overraske David i et svagt øjeblik og gøre ham bange. Og til sidst vil han slå ham ihjel. Men heldigvis har Gud også et ord at skulle have sagt, og det læser vi i samme kapitel i vers 14: ”Herren havde nemlig sat sig for at gøre Akitofels råd til skamme.”

 

Det lykkedes altså ikke for Akitofel at narre David. Gud satte sig imellem og forpurrede de nederdrægtige planer. Se, deri kan vi finde megen trøst.

 

Vi kan lære meget af denne tekst. Man kan vist godt sige, at ordlyden i ovennævnte bibelvers, er Satans strategi over for de kristne. Hans våben er angst og frygt.

 

Han brugte våbnet igennem Goliat, der truede det jødiske folk. ”Da Saul og hele Israel hørte disse filisterens ord, BLEV DE FORFÆRDEDE OG BLEV GREBET AF RÆDSEL.” Se, her har vi strategien igen, men David, der var fyldt med Guds ånd, lader sig ikke forskrække. Målbevidst og med en indre glød sætter han sig i bevægelse mod kæmpen, og vi kender resultatet. Goliat bliver fældet.

 

Vi må aldrig lade os forskrække. Tænk på alle de gange der står ”Frygt ikke!” i Bibelen. 366 gange faktisk, og tænk på de ord som er fyldt med livsmod og gudsfrygt. Vi har ordet fra 1. Johs. 4,4: ”Ham, der bor i jer, er stærkere end ham, der er i verden”.

 

Sejren er vundet. Vi står på den sejrendes side. Jo, den kraft, der er i os, er stærkere end den kraft, som er imod os. Lad os aldrig glemme det.

 

Alt for ofte lod vi os påvirke af den frygt, som via andre mennesker blev sendt imod os. Vi glemte, at vi var kongebørn, og at vi med troens skjold og ordets sværd havde lov og ret til at modstå ethvert angreb fra frygtens og mørkets fyrste. 

 

På Golgata mødte Satan den store sejrshelt Jesus. Satan mistede terræn, men har siden forsøgt at vinde noget tilbage ved at indjage skræk og frygt hos mennesker, så de til sidst gav op.

 

I disse tider, endetiden, bliver han mere og mere desperat, for han ved at han har tabt slaget. Lad os som kristne gå imod, så han ikke formår, at fravriste os den sejr vi har i Jesus.

 

Du ved det nok, mit hjerte,

du ved, at Gud er stor;

men stor er og hans fjende,

så tit du det erfór.

 

Velan! så får du kæmpe

og tro trods fald og brud,

at stor er vel Guds fjende,

men større er dog Gud.

 

                                Kaj Munk 1938


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship Lovsang


Our God is Greater

med Chris Tomlin
Den nederste musikvideo er en liveoptagelse, hvor der endvidere er guitarakkorder


 

 

 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Marts 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
 
 
10 
11 
12 
13 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002