FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
22. januar


Guds løfter er mange og sande


 

2. kor. 1,20-21: ”For alle Guds løfter har fået deres ja i ham. derfor siger vi også ved ham vort amen, Gud til ære.”

 

Det er Paulus, som igen maler med den brede pensel for at gøre os opmærksom på ”ALLE GUDS LØFTER”, som i Kristus Jesus har fået deres store ”JA”. Gud har anbragt hele sin fylde i Jesus, som er troens banebryder og fuldender.

 

Troen skal altid hentes hos Jesus, der forstår troens inderste væsen. Han praktiserede selv tro i sit jordiske liv, og da alt var mørke omkring ham, satte han al sin lid til Gud og blev ikke gjort til skamme. Gud oprejste ham fra de døde. Hvilket budskab, hvilket trosindhold. Og som Jesus troede, har vi også lov til at tro, at UD AF MØRKE KOMMER DER ET STORT LYS.

 

Vi skal blot altid have Guds løfter for vort troens øje. Gud har et veldækket bord til os, for vi har jo fået alt i Jesus, intet mangler. Og Jesus har underskrevet hvert et løfte med sit eget blod. Det skal vi holde fast i, så skal Gud nok anbringe sit AMEN efter hvert løfte. Vi skal blot omklamre det i barnlig tillid og tro.

 

Desværre ser vi alt for ofte, at Satan binder folk i tvivl og vantro, så de ikke tror på Guds løfter. Satan er jo ekspert i at anbringe et dække over alt det, som er herligt, og kan han skjule et løfte for en fortvivlet sjæl, gør han det gerne. Alt for mange løfter ligger ubrugte hen, fordi Satan fik malet mennesker noget andet for deres blik. Det var især fornuften, han anvendte over for folk.

Ligesom han stillede spørgsmålet ”Mon Gud har sagt?” i Paradisets Have fortsætter han sine taktiske manøvrer med masser af spørgsmål: Er det nu realistisk? Tror du virkelig, at Gud kan få dig ud af dit ringhjørne? Du kan da ikke mene, at blot et ord fra Bibelen kan flytte noget i dit liv? OSV. OSV.

 

Guds løfter står til troende og kan flytte noget i vore liv. Vi skal blot opøve vores frimodighed og så nævne dem for os selv, hinanden og Gud. Det er nok der, skoen trykker, for uden vi ved af det, så snakker vi som folk snakker mest.

 

Vi må aldrig tage forbehold over for Gud, for gør vi det, så blokerer vi den fine forbindelse, der er fra himmel til jord.

 

Tag nu de løfter, som jeg forleden blev opmuntret af ud fra min mannakornkasse. Jamen, det kan jo få det til at boble i én. ”Jeg fandt dine ord og slugte dem; dine ord blev til fryd for mig og til hjertens glæde, for dit navn er nævnt over mig, Herre, Hærskarers Gud.” Jer.15,16.

 

Jer.31,20: ”Efraim er mig en dyrebar søn, han er mit yndlingsbarn. Så ofte jeg nævner ham, må jeg mindes ham, derfor skælver mit indre, jeg må forbarme mig over ham, siger Herren.”

 

Joel 2,27: ”I skal forstå, at jeg er i Israels midte, og at jeg, og ingen anden, er Herren jeres Gud; og mit folk skal i evighed ikke blive gjort til skamme.”

 

Løfterne kan ikke svige, nej de står evigt fast. Jesus hvert ord har beseglet, dengang hans hjerte brast.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Dagens Worship Lovsang: Stand Strong

Med og af Moriah Peters


 

 

 


 

 
   

Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002