FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
2. august

Rejs dig fra din frygt


 

Matt.17,7: ”Og Jesus kom hen og rørte ved dem og sagde: ´Rejs jer og frygt ikke!´ ”

 

Dagens Ord er hentet fra Forklarelsens Bjerg, hvor der lyder to guddommelige røster. Den ene røst kom fra Himlens og jordens skaber, og den henviste til Jesus: ”Denne er min søn, den elskede, i ham har jeg velbehag. Hør Ham!” Den anden røst lød fra Jesus selv som en opmuntring til de frygtsomme disciple: ”Rejs jer og frygt ikke!” To guddommelige røster, som er værd at lytte til – også i dag, hvor så mange røster kalder på vores opmærksomhed.

 

Det er ikke så sært at de tre disciple, Peter, Jakob og Johannes, taber mund og mæle og kaster sig til jorden, da de hører Guds røst lyde og samtidig har set Jesus i sit guddommelige skær: ”Hans ansigt strålede som solen og hans klæder blev hvide som lyset”.

 

Godt, at den almægtige Gud, Jesu Kristi Fader får sagt: ”HØR HAM!”

 

Det er Jesus, vi må lytte til. Hans ord må hage sig fast i vort hjertekammer, så vi ikke slipper det. Jesus kunne godt have sagt ordene: ”Rejs jer fra jeres frygt!” For det var frygten, som havde presset dem mod jorden.

 

Måtte vi i dag lade disse fem ord beherske vores sind: ”Rejs dig fra din frygt!”

 

Man siger, at ”Frygt ikke!” står 365 gange i Bibelen – et ”Frygt ikke” til hver dag i året. Gud vil ikke, at vi skal være bange, men at vi i vor tillid til Ham skal befries for frygt.

 

Vi ved jo godt, hvor frygten kommer fra. Det er fra Guds modstander, Satan. Hans hensigt er at indjage os frygt, som det står i Neh. 6,9 og 6,19: ”For de havde alle til hensigt at indjage os skræk, idet de tænkte, at vi skulle lade hænderne synke – for at gøre os bange.”

 

Men vi må ikke lade os forskrække. Vi må lade Helligånden i os hage sig fast i Guds store løfter, vel vidende, at ethvert løfte er underskrevet med Jesu Kristi blod.

 

”Rejs dig og frygt ikke! er et kongeord, som vi må lade os fylde med i tide og utide. Vi må anbringe ordene i den situation, der netop nu kan fylde os med frygt.

 

Du, som har en vision fra Gud, men i øjeblikket er presset helt ned under gulvbrædderne. Lyt til ordene: ”Rejs dig fra din frygt!!!”

 

Du, som føler et stort mindreværd og ikke føler, du kan klare de beslutninger, du står over for. Lyt til ordene: ”Rejs dig fra din frygt!!!”

 

Du, som er ængstelig på grund af menneskefrygt, ”Rejs dig fra din frygt!!!” og stol helt og holdent på Jesus, som formår at forvandle håbløshed til herlighed.

 

”Frygt ikke, du lille hjord, for din himmelske far har besluttet at give jer riget (Luk.12,32)”

 


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkGive Thanks

med Don Moen


  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002