FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
2. maj

Tre oaser med samme kapitel og vers


Ords. 3,23-26: Da går du trygt ad din vej og støder ikke din fod. Når du lægger dig, kan du gøre det uden frygt, når du har lagt dig, sover du godt. Frygt ikke den pludselige rædsel, det uvejr, som kommer over ugudelige, men sæt din lid til Herren, han skal vogte din fod for fælden.”

 

Klag. 3,23-26: ”Hans nåde er ny hver morgen, hans trofasthed stor. Min del er Herren, derfor håber jeg på ham.  Herren er han god mod den, der håber på ham, mod det menneske, der søger ham; det er godt at håbe i stilhed på Herrens frelse.”

 

Rom. 3,23-26: ”Alle har jo syndet og mangler herligheden fra Gud og bliver retfærdiggjorte uforskyldt af hans nåde ved forløsningen i Kristus Jesus, hvem Gud ved hans blod fremstillede som sonemiddel, ved tro; det gjorde Gud for at vise sin retfærdighed, da han i sin langmodighed havde båret over med de synder, som forhen var begået for i den tid, som nu er, at vise sin retfærdighed, nemlig at han er retfærdig, når han retfærdiggør den, som har tro på jesus.”

 

Det er godt at have nogle oaser fra Bibelens blade. I dag blev jeg begejstret for tre oaser med samme kapitel og samme vers. Det betyder at man lettere kan huske dem og gøre brug af dem, når lejlighed byder sig.

 

Oasen fra Ordsprogenes bog er bare unik. Her står der, at vi har lov til at være trygge – ingen grund til at frygte uventet rædsel, men lægge os trygt til ro med bevidsthed om Guds omsorg.

 

Hos Klagesangene har vi det trøsterige ord om at Guds nåde er ny hver morgen, og at hans trofasthed er stor. Og en velsignelse følger med, når vi venter på Guds frelse

 

I Romerbrevet har vi en herlig oase, som har sat millioner af mennesker i frihed og i brand. Her har vi evangeliet i al sin storhed. Gud retfærdiggør enhver, som tror på Jesus, som det Guds lam, der bar alverdens synd.

 

Lad os holde fast i disse tre herlige oaser. Lad dem fylde os med tryghed, herlighed og tro. Husk kap.3 vers 23-26 hos Ords., Klag., og Romerbrevet. Vend tilbage til oaserne, når du trænger til lys over vejen.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
There is none like you

Med Lenny LeBlanc og derunder en version fra Norge. Norsk titel er "Ingen er som du"
  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002