FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
19. juliDybt afhængig af


 

Matt.4,4: ”Men han svarede og sagde: ’Mennesket skal ikke leve af brød alene, men af hvert ord, som udgår af Guds mund’ ”

 

Det er en fornøjelse at have fugle i baghaven. Først var der blåmejsen, som havde travlt med at passe sine unger i det tidlige forår. Dernæst kom gråspurven, som havde erobret en mejsekasse. Og nu har jeg fornøjelsen af at følge et musvitpar, som har drøntravlt med at fodre sine unger i en redekasse tæt ved et havemøblement.

 

Under havearbejdet kan man godt føle trang til et lille hvil ved havemøblerne, men knap får jeg mig sat, før musvitforældrene gør vrøvl over min tilstedeværelse. Med et insekt i næbbet gør de med deres protestkvidren opmærksom på, at jeg er et forstyrrende element, så meget mod min vilje må jeg rejse mig og sætte mig et andet sted i haven.

 

Men min nysgerrighed tvinger mig til at kigge lidt bagud, og ganske rigtigt, nu lander forældrene på et stakit lige ved fuglekassen – og vupti er de inde i kassen.

 

Jo, det er en fornøjelse at følge med i fuglelivet. Jeg måtte selvfølgelig også lige kigge ned i kassen for at se nærmere – og der lå 6 musvitunger og tryggede sig ind til hinanden. Et betagende syn.

 

Man kan ikke lade være med at tænke på, at ungerne er dybt afhængige af forældrenes insektfangst. Uden den ville de simpelthen ikke overleve.

 

Det er jo ikke langt fra at tænke på vor afhængighed af mad fra himlen. Jesus er jo inde på det i sit svar til Satan i ørkenen. Jo, mennesket skal leve af hvert ord som udgår af Guds mund. Af det afhænger hele vort evige liv. Hvis vi ikke får del i det himmelske måltid, vil vi slet ikke opleve alt det, som Gud har tiltænkt os i evigheden.

 

Så lad os også i dag indtage livets brød.

 

Forleden blev jeg uendelig taknemmelig over Jesu ord til disciplene på Genesaret Sø: ”Vær frimodige, det er mig, frygt ikke!” Se det er mad for sjælen.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkNo Longer Slaves

Med Jonathan David & Melissa Helser


 

 

 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Juli. Vælg dato herunder:

 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002