FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
19. maj

Vær direkte og fokuser på målet


 

Luk. 12,32: ”Frygt ikke, du lille hjord! for jeres far har besluttet at give jer riget.”

 

Jesus formår med sine ord at skabe tillid og tro. Tag nu ovennævnte bibelvers, som indeholder så megen appel. Myndigt og kærligt siger Jesus, at vi overhovedet ikke skal frygte, selv om vi er små – og få. Tværtimod skal vi sætte fokus på Himlens og jordens skaber, som har besluttet at give os riget, og det er jo alt, hvad himmelens resurser rummer i fortid og evighed. Og Guds beslutning kan ingen ændre, den står solidt plantet i Jesu forsoningsværk og Guds skaberværk.

 

Det er i grunden godt at blive mindet om bibelverset til i dag, fordi det på en præcis måde holder os fast på det allervigtigste, fællesskabet med Gud. Mange tanker kan i dagens løb kværne rundt i hovedet på os. Det kan være mindreværd, kommen til kort, ubesvarede bønner, tidens mangel på tro, de unges alt for store alkoholmisbrug og stofmisbrug osv. osv.

 

Det godt at lade troens blik hvile på Jesu ord om, at vi skal være uden frygt og regne med, at Gud har hold på sine beslutninger, både for det enkelte menneske, men også for de store linjer i slægternes gang.

 

En dag fik jeg lidt af en manual for livet – ved at følge en ung kvinde, der skulle lære at gå på catwalk. Hun havde fået lovning om at indlede og afslutte et modeshow – og skulle derfor oplæres i den svære kunst. En anden model, som havde et godt kendskab til branchen, gav hende gode råd med på vejen (catwalken).

 

… Hun fik at vide at hun skulle være direkte og fokusere på målet.

… Hun skulle opøve sin selvtillid og fuldstændig ignorere folks tanker og blikke.

… Hun skulle holde skuldrene tilbage, rette ryggen og så blot kigge fremad.

… Beslutsomt skulle hun gå fremad som om hun skulle overvære en kamp og ikke en begravelse.

 

Og hun fik det lært. Frejdigt og næsten med en glidende bevægelse lykkedes det hende at præsentere den sidste trend inden for modebranchen. Jo, hun fik lært at være direkte og fokusere på målet og så ikke mindst at ignorere folks tanker om hendes gang på catwalken.

Vi andre må også i livet være direkte og fokusere på målet. Guds manual for livet er, at vi skal fokusere på hans rige løfter, hvoraf dagens bibelvers er unikt.

 

Også som kristen må vi ignorere folks tanker om de trosskridt, vi føler vi har fået anvist direkte fra himlen. Det er jo ikke altid morsomt, når ens motiver bliver fejlfortolket eller direkte nedgjort. Da må vi holde fast på Guds løfter og lade dem køre rundt i vor bevidsthed, indtil troen bryder igennem og får sat Guds dagsorden.

 

Ræk os, o Jesus, din frelserhånd,

i dag og i alle stunde.

Udløs os alle af mørkets bånd

at ret vi dig tjene kunne!

Gud give os lykke og gode råd,

sin nådes lys os tilsende.

                             4. vers af ”Den mørke nat forgangen er”

                              af H.C. Sthen


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Ilddåb

Med Light Up Lion


  

Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002