FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
19. februar 2017Jesus ejer alle nøglerne


 

Johs. Åb. 1,18: ”Frygt ikke! Jeg er den første og den sidste og den, som lever; og jeg var død, men se, jeg lever i evighedernes evigheder, og jeg har dødens og dødsrigets nøgler.”

Johs. Åb. 3,7-8: ”Dette siger den Hellige, den sanddru, han, som har ’Davids nøgle’ og lukker op, så ingen kan lukke i, og lukker i, så ingen kan lukke op .…. Se, jeg har stillet dig foran en åben dør, som ingen kan lukke; for vel er din kraft kun liden, men du har holdt fast ved mit ord og ikke fornægtet mit navn.”

 

Ud fra vore to alvorsord i dag kan man holde en hel prædiken, men jeg vil nøjes med en andagt, som jo er formålet med vor mission på nettet.

 

Jeg kan kun blive begejstret for de oplysninger, vi får her, og griber vi dem med troens blik kan alle de omstændigheder, som vi slås med til daglig, se ud som bagateller, for Jesus har en nøgle til alle vore omstændigheder.

“Stay close to Jesus and he will give light over your circumstances”, læste jeg forleden på nettet. Og hvor var det godt sagt. Hold dig tæt til Jesus, så vil han give lys over dine omstændigheder.”

 

Jesus har jo prøvet at holde på omstændighedernes holdeplads som ingen anden. Jeg har før nævnt det, men må nævne det igen.

Johs. Kap. 8. Læs kapitlet og bliv klar over Jesu omstændigheder, men han klarede det, fordi han var herre over enhver situation.

 

Tag blot de to vers, hvoraf vi kender det ene så godt: ”Jeg er verdens lys, den, som følger mig skal ikke vandre i mørke, men have livets lys” og så allerede i vers 13 står der: ”Dit vidnesbyrd er ikke gyldigt!” Sætningen må have virket som en boksehandske på Jesus. Han er lige kommet med alle tiders frihedsbudskab om lyset for i næste øjeblik at blive modsagt. Hvilken smerte, hvilken ydmygelse, men Jesus klarede hele stormvejret i kapitel 8. Igen kommer opfordringen. Læs det og bliv mere klog på Jesu gerning.

 

Klik gerne hen til Johannes evangeliet kap. 8

Bibelen på Nudansk  

Bibelen på Hverdagsdansk

Tænk på al den modstand fra syndige mennesker, som Jesus måtte kæmpe imod – så vil I også kunne holde ud uden at miste håbet eller tabe modet. Hebr. 12,3.

 

Jo, Jesus har alle nøglerne, ikke blot til døden og dødsriget, men også til ethvert problem, som kan opstå i vort liv. Tænk blot på den vidunderlige beretning i Mark. kap. 8, hvor disciplene havde glemt at få en ordentlig madpakke med om bord på skibet.

 

De havde ikke blot glemt madpakken, men det væsentlige af alt, de havde glemt, at Jesus havde nøglerne. Otte spørgsmål får Jesus stillet de bekymrede disciple, hvoraf det sidste lyder: ”Fatter I da stadig intet?” Nej, de havde glemt, at Jesus havde nøglerne.

 

Lad os huske det i vor hverdag, når omstændighederne tårner sig op. Her tænker jeg bl.a. på den kommende højesteretsdom d. 16. marts, hvor en lille discipelskare søger sandhed og retfærdighed.

Jesus har nøglen – også i denne sag, så vi kan bede med på Davids Salme 43,1-2a:

 

”Skaf mig ret, Gud,

før min sag mod troløse mennesker,

red mig fra bedragerne,

fra dem, der øver uret!

For du Gud er mit værn.”

 

Og salme 9,5: ”Du hævdede min ret og min sag,

du sad på tronen som retfærdsdommer.”


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship Lovsang


Like A Match

Worship lovsang med TobyMac
 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Februar 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
 
 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002