FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
18. juliDer er fuld forløsning ved indtagelse af pagtsblodet


 

Matt. 26,26-28: ”Mens de nu spiste, tog Jesus et brød, velsignede, brød det og gav sine disciple det og sagde: ’Tag dette og spis det; dette er mit legeme.’ Og han tog kalken og takkede, gav dem den og sagde: ’Drik alle heraf; for dette er mit blod, pagtsblodet, som udgydes for mange til syndernes forladelse.’ ”

 

Jesu indstiftelsesord er guld værd. Her afslører Jesus en stor hemmelighed. Ikke så sært at Lukas skriver om begivenheden, at Jesus ”hjertelig længtes efter at spise påskemåltidet med disciplene.”  Jo, Jesus havde noget på hjerte. Han ville give dem en vigtig ballast med i livet.

 

Frimodigt siger han om brødet, at det er hans legeme og vinen er pagtsblodet. Udsagnene er profetiske, for næste dag, langfredag, går det hele i opfyldelse. Med råbet ”Det er fuldbragt” gik skærtorsdagsordene i opfyldelse med en fuld forløsning. Forhænget til det Allerhelligste rum i Templet flængedes fra øverst til nederst. Så bogstaveligt ville Gud sige, at nu var vejen banet for alle mennesker.

 

Ved indtagelse af den hellige nadver ville ethvert menneske være i stand til at opnå fuld forløsning til ånd, sjæl og legeme.

 

Det er værd at lægge mærke til præstens ord efter uddelingen af brød og vin:

”Den korsfæstede og opstandne frelser, vor Herre Jesus Kristus, som nu har givet dig sit hellige legeme og blod, hvormed han har gjort fyldest for alle dine synder, han styrke og opholde dig derved i sand tro til det evige liv.”

 

Jo, indtagelsen af Jesu legeme og blod(pagtsblodet) er en hellig handling. Der sker noget ved indtagelsen. Man beriges og får del i Jesu guddommelige legeme og blod symboliseret ved brødet og vinen.

 

Det er værd at lægge mærke til Jesu spørgsmål på korset: ”Far, hvorfor har du forladt mig?” Svaret blev blodsudgydelsen, det hellige blod skulle gøre enhver ren og retfærdig over for Gud.

Så stærk er evangeliet om syndernes forladelse.

 

Når pagtsblodet (blodstrygningen) i Det gl. Testamente kunne holde døden fra døren, hvor meget mere kan så ikke Jesu pagtsblod give os alt det, vi trænger til. Det kan genoprette alt.

 

Paulus har absolut ret, når han skriver i Rom. 8,32: ””Han, som jo ikke sparede sin egen søn, men gav ham hen for os alle, hvor skulle han andet end skænke os alt med ham?”

 

Kom med din smerte,

kom med dit hjerte.

Her er den læge,

som læger med blod.

Ham vil forbinde,

så du skal finde

helbred, styrke og frydefuldt mod.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkWhom Shall I Fear

Med Chris Tomlin


 

 

 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Juli. Vælg dato herunder:

 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002