FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
18. juni 2015


Dagen i Dag


 

I dag er det valgdag i Danmark. Vi bør alle gøre vores borgerpligt og stemme. Herfra håber vi, at du vælger at stemme på en kristen politiker - gerne i den blå blok.

 

Valget er dit. Bed Gud om at de rigtige politikere må blive valgt i dag. For din egen del, så har du også i dag valgmulighed m.h.t. dit eget liv. At vælge at følge Guds og leve i henhold til hans ord - også i dag - er en fri valgmulighed. Netop dette tema har vi i dag en lovsang om til dig. En af vore egne produktioner. En lovsang med en inderlig og dybfølt lovprisning, som du kan ære Gud med. En lovsang der er tiltænkt voksne kristne. Se og lyt - og bliv velsignet.

 

Igen i dag er vi således, som ovenover nævnt, på nettet med en ny lovsang. "Dagen i Dag". Den er lagt op på YouTube. Også denne har webmaster Claes komponeret og forfattet lyrikken til - samt produceret. Musikvideoen er en lyrikversion, således at forstå, at sangteksten vises sammen med passende billeder. Denne lovsang er den tredie vi bringer. Se og lyt til alle 3 (playliste) på YouTube https://youtu.be/eGjvifDDa9A?list=PLJQET7Bn6yzQ91DxWnY4qc3CEeZxxBJdn

 

Til orientering så har vi p.t. lovsange fra flere komponister (hvoraf webmaster Claes er den ene). Der er rigeligt materiale, at tage fat på.

 

Jesu missionsbefaling taler sit tydelige sprog. Du kan være med til at støtte, at vi når ud til tusinder af mennesker via nettet. Vi har rigtig mange idéer og visioner - for mission på internettet.Vi vil så gerne, kunne yde, til gratis download. Behovet er stort - og Jesus kommer snart igen.

 

3 kategorier af lovsange (Voksne, teenagere og børn).
Eventyr til brug i skolerne, kirkerne og privat.

Clipart og billeder med bibelvers, til brug i mange sammenhænge. Kirker, skoler, arbejdspladsen og private hjem.

... og fortsat selvfølgelig den daglige andagt og lovsang

 

Ovennævnte er blot for at nævne, det vi først og fremmest har på hjertet.

 

Valget er dit! Støt os økonomisk, så vi fortsat kan yde et højt aktivitetsniveau. Tid er som bekendt penge - og allerede i år har vi investeret mere end 7-800 timer i internetmissionen. Dagens Ord Andagt hjemmesiden der startede 1. januar er f.eks. i dag oppe på 500 websider, hvoraf mere end 200 af siderne er med worship lovsang. (Og her ud over bliver den gamle hjemmeside stadig vedligeholdt)

 

Overfør gerne et beløb. Skriv evt. som reference, hvad du helst vil støtte. Andagt, lovsang eller undervisningsmateriale. Danske Bank - Reg. nr. 1551 -  kontonr. 606 2679Jesus er vejen, sandheden og livet


 

Johs.14,5-6: ”Tomas siger til ham: ´Herre! vi ved ikke, hvor du går hen; hvordan kan vi kende vejen?´ Jesus svarer: ´Jeg er vejen, sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig.´”

 

Det er et herligt svar Tomas får af Jesus. Vi andre har hørt det så tit, men lægger vi nøje mærke til svaret, ja, da må vi juble. Jesus er vejen, sandheden og livet. Hvilke herlige ord, befriende ord og livsbekræftende ord.

 

Det er ord, vi trænger til at høre i en tid, hvor Jesus som Guds søn bliver degraderet på flere måder. Muslimerne f.eks. regner ham ikke for Guds søn og det er i flere henseender næsten “tabu” at bekende sig til kristendommen i det offentlige rum. Uanset så er vi privilegeret, at vi bor i et land, hvor det korsmærkede flag stadig vajer, og hvor Jesus ordene ”Jeg er vejen, sandheden og livet” stadig lyder i vore kirker.

 

Jesus er vejen. Han er den farbare vej. Han er vejen til fred. Han er vejen til Faderen. Han er vejen til Himlen. Ja, Gud ske lov, at vejen er i Jesu hænder. Han er også mægtig til at gøre hvert bjerg i vore liv til en vej. Og Jesus som vejen er den målestok, der skal bruges over for alle andre veje. Ud fra den vej skal alle andre religionsveje bedømmes.

 

Jesus er tillige sandheden. Alle hans udtalelser har sandhedens malm i sig. Alle hans gerninger havde sandheden, som udgangspunkt. Derfor bar de frugt og bærer stadig frugt, for sandheden vil altid bære frugt. Det vækker vor tillid til hans ord, at de kommer fra et hjerte, der er sandt helt igennem. Derfor må ethvert sandhedens ord fra ham jage frygt og bekymring på porten.

 

Jesus er livet. Han er det liv, der er værd at leve. Med ham i vore hjerter har vi livet skrevet med stort L. Det liv skaber nærhed, fortrolighed, tillid, glæde, fred og til sidst det evige liv. Det er jo det, disciplene får at vide, at han vil gøre en plads rede for dem.

 

Du, som vejen er og livet,

dig vi har vort håndslag givet,

Jesus, dig, på hvem vi tror;

mellem alle verdens røster

din er ene den, som trøster;

led os i dit hyrdespor!

                              Chr. Ricardt

 


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkDagen i Dag

Lovsang om at have Gud som udgangspunkt for alle tanker og handlinger hver dag. Dansk lovsang.
Til opmuntring og opbyggelse for et mere nært Gudsforhold. Lovsyng og lovpris Gud hver dag.
Det er webmaster for Dagens Ord Andagt hjemmesiden der har komponeret, skrevet lyrik og produceret denne voksne lovsang.


Del gerne denne lovsang på din Facebook side. Du kan benytte denne link:
https://youtu.be/eGjvifDDa9A 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Juni 2015. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
23 
24 
25 
26 
27 
 
 
 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002