FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
17. marts 2017! ! !

Klik her hen til Dagens Ord Andagt i nyt design.
Websitet tilpasser sig alle skærmstørrelser.
SmartPhones, tablets, bærbare, monitorer og SmartTV.Retfærdighedens sol


 

Mal. 3,20:

Gl. oversættelse: ”Men for jer, som frygter mit navn, skal Retfærds sol opstige med lægedom under sine vinger, og I skal gå ud og boltre jer som kalve, der kommer fra stalden”
Hverdagsdansk: Men over jer, som ærer mig, skal min retfærdighed stråle som solen og bringe lægedom. Og I skal danse omkring som forårskåde kalve, der lige er sluppet ud fra stalden.

 

Vi har her et herligt bibelord, som er værd at standse op ved. Det er ligesom profeten Malakias giver alt af den flamme, Gud har tændt i ham.

 

Malakias ved, hvad livet indebærer. I verset forud har han alle advarselslamperne tændt. Han fortæller om den dag, hvor alle de frække og gudløse vil blive sat til vægs. De vil blive som strå, der til sidst går op i luer og intet vil blive tilbage, ikke en gren eller en rod. Alt forgår.

 

Men så kommer den stærke appel, som ikke må gå os forbi. For at vi ikke skal fortvivle føjer han til med et mægtigt ”MEN”:

”Men for jer, der frygter mit navn ...”.

Hvad ligger da Malakias på hjerte? Han vil fortælle os, at der gælder en anden lov for dem, der frygter Guds navn. For dem vil en retfærds sol stige op med lægedom under sine vinger. Ja, den vil ikke bare stige op, den SKAL stige op.

 

Det må absolut være det, som Zakarias ser i ånden, når han i sin lovsang fremsiger, at ”Solen fra det Høje er på vej for at hjælpe os. Hans lys vil skinne for dem, som lever i mørke og i dødens skygge,og han vil lede vore fødder ind på fredens vej.Luk. 1,78-79.

 

Åh jo, Jesus er den glædens sol, som vil skinne på os, når vi frygter hans navn. Så lad os i dag blive gennemvarmet af den sol, mens vi bringer den treenige Gud vor tak.

 

Hvordan er så denne retfærds sol? Jeg synes David giver en udmærket beskrivelse af den i begyndelsen af Salme 103, hvor han skriver:

 

”Han, som tilgiver alle dine misgerninger og læger alle dine sygdomme, han, som udløser dit liv fra graven og kroner dig med miskundhed og barmhjertighed, han, som mætter din sjæl med godt, så du bliver ung igen som ørnen.”

 

Ja, sådan er den guddommelige lov, som alene er skrevet med Jesu blod. Det er den lov, som gælder enhver, der frygter Gud og kommer til ham.

 

Lad os igen bemærke os Malakias' appel, så vi ikke glemmer den i dagliglivets trummerum: ”Men for jer, der frygter mit navn SKAL retfærds sol opstige med lægedom under sine vinger.”

 

Jesus er vor retfærdighed og den, der bærer alt med sit mægtige ord. Han skal lige som solen gennemvarme os med alt det, han står for, så vi som kalve, der forlader stalden, kan give udtryk for vores glæde og frihed i Ham..

 

Du soles sol fra Betlehem,

hav tak og lov og pris

for hvert et glimt fra lysets hjem

og fra dit Paradis.

                                     Ingemann 7,vers af
                                     ”I østen stiger solen op”

 

BEMÆRK at billedet til andagten kan klikkes stort på Dagens Ord Andagt i det nye design.
Når billedet er klikket stort, kan du højreklikke med musen og gemme billedet. Faktisk kan langt de fleste billeder på www.dagens-ord-andagt.dk klikkes store.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk


Dagens Worship Lovsang


Det Lys Som Lyser Verden Op

klik her - hen til webside med musikvideoen i stor størrelse
 


 

 
   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Marts 2017. Vælg dato:

Uge 
Mandag 
Tirsdag 
Onsdag 
Torsdag 
Fredag 
Lørdag 
Søndag 
 
 
10 
11 
12 
13 
 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002