FORSIDEN
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
17. december

I din midte er Israels konge


 

Zef. 3,14-16: ”I din midte er Israels konge. Frygt ikke og lad ikke hænderne synke, men glæd dig og fryd dig af hele dit hjerte.”

 

Opmuntring er værd at lægge mærke til, for det løfter os op på en helt usædvanlig måde. Profeten Zefenias ved det. Derfor maser han på med alle tiders opmuntring. Han siger, at Gud er i vor midte, og at der ikke er grund til at frygte og lade hænderne synke. Tværtimod må vi midt i alt, hvad vi møder, glæde og fryde os  over vor Gud.

 

Forleden lyttede vi til Esajas (kap.35), som er ude i samme ærinde. Også han anbefaler, at se fremad og opad:

”Styrk de synkende hænder, gør de kraftesløse hænder stærke, sig til de urolige hjerter: Vær stærke, frygt ikke!” I den gamle oversættelse er der tilføjet: ”Se, jeres Gud!” En ikke uvæsentlig replik. Den Gud, som har tændt millioner af stjerner og givet hver plante sin blomstringstid, han kan selvfølgelig også hjælpe sin ypperste skabning gennem brændingens brusen, så alt bliver genoprettet.

 

Gud i himlen ønsker ikke at se vore hænder synke, men tværtimod at vi med tro på Gud løfter dem op og ser vor sejr i Jesus Kristus, som er i vor midte, midt i det, som vi hver især slås med. Han er vor konge.

Jesus har guddommelig kraft og magt til at give den ro og hvile, som vi hver især trænger til. Han er nu engang troens banebryder og fuldender. Derfor kan han også fuldføre det troens vovemod og liv, som han selv via sit ord har begyndt i os.

 

Det er værd at lægge mærke til Jesu sidste hilsen til sine disciple. En sidste hilsen må indeholde noget vigtigt – så lad os høre.

Han siger: ”Dette har jeg sagt til jer, for at I skal have fred i mig. I verden har I trængsel, men vær frimodige, jeg har overvundet verden.”

 

To væsentlige ord: Fred og overvundet verden. At have overvundet verden betyder, at Jesus er Herre over enhver situation, vi kan komme i. Han vil føre os igennem trængslerne og give os den fred som overgår al forstand. Jo, kongen er i vor midte.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dkWhere's the Line to See Jesus

Julesang med Becky Kelley.

Sangen er inspireret af en 4 årig dreng som i et varehus stod og så på køen af børn,
der ventede på at komme til at snakke med julemanden. Drengen spurgte så sin mor om,
hvor man skulle stå i kø for at få lov til at snakke med Jesus.

Man håber at denne julesang vil medvirke til, at folk over hele jorden
vil reflektere over Jesu kærlighed - og en dag vil alle stå i kø for at se ham.Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002