FORSIDEN
OKTOBER MÅNED
ALLE MÅNEDER
JANUAR
FEBRUAR
MARTS
APRIL
MAJ
JUNI
JULI
AUGUST
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
GRATIS DOWNLOAD
BØGER
BØNNER
TEMA-ANDAGTER
LOVSANG. DANSK-NORDISK
WORSHIP - TRADITIONEL
WORSHIP - NYESTE
WORSHIP diverse UDLAND
JULESANGE
SØGESIDEDagens Ord Andagt
15. juliGlem ikke pagten


 

Es. 59,21: ”Dette er min pagt med dem. siger Herren: ’min ånd, som er over dig, og mine ord, som jeg har lagt i din mund, skal aldrig forsvinde fra din mund eller dine børns mund eller dine børnebørns mund fra nu og til evig tid, siger Herren.’ ”

 

Det er godt at holde fast i Guds pagt. Det gælder først og fremmest den pagt, som blev underskrevet med Jesu blod og som aldrig vil forgå. Her supplerer Hebræerbrevets forfatter fantastisk med ordene fra 13,20: ”Fredens Gud, som førte fårenes store hyrde, vor Herre Jesus, op fra de døde med en evig pagts blod.”  Her har vi pagtens kerneindhold. Jesu blod vil altid være vort udgangspunkt. Heri har Gud manifesteret sig som den retfærdige Gud, der lader blodets retfærdighedsdragt være nok for tid og evighed.

 

Kristi blod og retfærdighed,
er alt hvad jeg vil smykkes med.
Dermed kan jeg for Gud bestå,
når jeg i Himlen skal indgå.

 

Sådan!

 

Men Guds pagt er en vifte af herligheder. Med til viften hører også det herlige ord fra Es.59,21, som kan give troens hvile ind over et bekymret sind. Mange forældre og bedsteforældre vil uvægerligt tænke på børn og børnebørn. Hvordan vil det gå dem? Vil de få smag for Guds lov? Vil de modtage det kald, som er så vigtigt for at tilværelsen kan få den dybeste mening?

 

Her er udsagnet fra Esajas Guld værd. Han skriver enkelt og troværdigt, at den ånd, som præger én aldrig vil forsvinde ud i den blå luft. Heller ikke det ord, som Gud så mange gange har plantet i hjertemuld. Den ånd og det ord vil blive plantet videre hos børn og børnebørn. Se, det er da en stor trøst. Det er et anker, som vi har lov til at holde fast i, når vi træt og udmattet går ind i lønkammeret. På det punkt vil Guds fredspagt ikke rokkes, om så alt andet gynger.

 

Lad os holde fast i pagten og lad os sige som altergangsgæsten i marmorkirken: ”Pagten, Gud, pagten.” Den bøn bliver hørt.


Kærlig hilsen og Guds fred
Gert Grube
-
www.dagens-ord-andagt.dk
Zion Acoustic

Med Hillsong United


   


 

Modtag andagt pr. e-mail hver dag
- gratis og uforpligtende -
Dagen Ord Andagt. Tilmeld dig nemt her

 Juli. Vælg dato herunder:

 
 
Service websiden med gratis PDF'ere til download

Bemærk vores service webside med mulighed for gratis download af f.eks. gratis fortællinger og "7 bibelvers" til pungen eller lommen.
Støt gerne


 

Es. 40,9: ”Stig op på et bjerg, Zions budbringer, råb uden frygt! Sig til Judas byer: Her kommer jeres Gud.”

 

Vi vil gerne fra ”Dagens Ord Andagt” stige ud på internettet og give vores svar på tilværelsen. Dette gør vi dagligt og med glæde. Det er en tjeneste vi har fået lagt på vores hjerter.


Vores håb og bøn er at medvirke til, at vore læsere får en bedre og nemmere hverdag, så dagens mange gøremål føles overkommelige. Guds nåde er jo ny hver morgen, og hans trofasthed er stor. Vi vil gerne opfordre vore læsere af Dagens Ord Andagt til at støtte os med megen forbøn - som værn, så vi bedre kan fornemme og arbejde i Ånden og ligeledes med økonomisk hjælp.

 

Vi vil gerne opfordre til at give en lille skærv til arbejdet. Støt
Dagens Ord Andagt
Internetmission

 

Vi modtager meget gerne bidrag på vores bankkonto.

  Danske Bank

Reg. nr. 1551    kontonr. 606 2679


MANNA andagter på Kirkerne DK

 
Etnos Forlag

klik på pilen og kom Klik dig op til toppen af denne side til toppen af denne side

 

 Counter pr. 1/2-2012

eXTReMe Tracker
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tidligere Dagens Ord Andagter
Countere siden 23. november 2002